Un nou cutremur la Antena 1! Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza

După plecarea celor trei chefi Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, un nou cutremur are loc la Antena 1. Protagoniști sunt celebrii Dani Oțil și Răzvan Simion de la Neatza, care în ultima perioadă nu au mai prezentat împreună celebrul matinal.

17 oct. 2023, 10:41
Un nou cutremur la Antena 1! Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza
Un nou cutremur la Antena 1! Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza

Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza. În ultima perioadă, Răzvan Simion a prezentat emisiunea Neatza fără partenerul său Dani Oțil care a fost văzut tot mai rar pe micile ecrane.

Citește și Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”

Cuplul Dani Oțil și Răzvan Simion a dispărut de la Neatza

Inițial, fanii emisiunii au crezut că prezentatorul TV și-a luat un concediu prelungit după nunta cu Gabriela Prisacariu, însă în realitate acesta a muncit pentru un alt proiect în care colegul și prietenul său de ani de zile nu a fost inclus.

Surse din cadrul trustului TV spun că cei din conducere au decis să aducă în atenția românilor o nouă emisiune.

După ce a împrumutat formatul din Israel, Antena 1 se pregătește în curând să aducă pe micile ecrane show-ul: Power Couple.

Acest nou proiect va merge pe clasica rețetă și vine în fața publicului cu o producție bazată tot pe povești de iubire.

Concret, opt perechi o să fie urmărite de camerele de luat vederi, în permanență, iar telespectatorii vor putea urmării dinamica tuturor cuplurilor.

În noua emisiune, cuplurile o să fie puse în tot felul de ipostaze și o să treacă prin diverse probe, toate cu scopul final de a pune mâna pe marele premiu.

Filmările pentru noul show la cârma căreia se va afla Dani Oțil au început deja și au loc în Malta, potrivit fanatik.ro.

Până în prezent, Antena 1 nu a făcut anunțul oficial, însă toate indiciile indică faptul că Dani Oțil este cel care o să îi ghideze pe concurenți în aventura Power Couple, ceea ce însemnă că pentru prima oară cuplul de prezentatori de la Neatza se destramă.

De ani de zile cei doi au fost gazdele mai multor show-uri de televiziune și mereu au apărut împreună în fața telespectatorilor. Însă, se pare că de această dată, Dani Oțil și Răzvan Simion au luat-o pe căi separate, iar publicul o să îi vadă pentru prima oară în ipostaze diferite.

Citește și Rețetă de găluște cu prune și sos de vanilie, în stilul lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani