Cum va fi anul 2014? Ce ne spun reputaţi specialişti în astrologie, numerologie şi tarot

Anul 2013 a fost plin de conflicte, iar cel în care tocmai a intrat omenirea nu va fi nici pe departe mai liniştit, dar măcar va permite soluţionarea unor probleme, informează miercuri cotidianul spaniol Abc, pe baza predicţiilor făcute de unii dintre cei mai reputaţi specialişti în astrologie, numerologie şi tarot.

01 ian. 2014, 18:16
Cum va fi anul 2014? Ce ne spun reputaţi specialişti în astrologie, numerologie şi tarot

Anul 2014 stă sub semnul numărului 7, care atrage norocul, susţine clarvăzătoarea Esperanza Gracia, expertă în numerologie, care explică puterea acestui număr: sunt 7 planete, săptămâna are 7 zile, iar curcubeul are 7 culori. Această cifră prevesteşte împliniri, reconcilieri şi este de bun augur pentru noi începuturi, scrie Agerpres.

Făcând apel la astrologie, aceeaşi specialistă este de părere că intrarea planetei Jupiter în semnul Leului la 16 iulie va aduce mari schimbări. „Va trebui să fim atenţi la semnele subtile din partea destinului, care, chiar dacă par să ne îndepărteze de obiectivele noastre, ne vor conduce pe calea cea bună„, spune Esperanza Gracia. Cele mai favorizate vor fi semnele de foc precum Berbecul, Leul şi Săgetătorul.

O părere diferită are Virginia Toro, astrolog din Malaga, pentru care 2014 va fi anul conflictului. Dacă 2013 a fost anul crizei economice, noul an va aduce o veritabilă criză din cauza puterii şi a banilor. Criza va fi profundă, dar bunătatea va triumfa, afirmă ea.

Joy Ayad, considerată în Egipt drept regina profeţiilor, este convinsă că 2014 va aduce o schimbare pe harta lumii. „În timp ce Rusia va câştiga greutate politică, SUA şi China vor slăbi. Cetăţenii din Arabia Saudită trebuie să fie atenţi pentru că îi aşteaptă o mare inundaţie în viitorul apropiat„. Nu în ultimul rând, Joy Ayad prevesteşte că Rusia va trebui să facă faţă unor atacuri teroriste foarte puternice. Tot ea susţine că în 2014 se vor produce numeroase cataclisme naturale în diverse colţuri ale lumii.

Un capitol important în previziunile pentru 2014 este legat de fotbal, având în vedere Campionatul Mondial care va avea loc în Brazilia. Astfel specialista braziliană în tarot Marcia Fernándes afirmă cu tărie că trofeul va reveni Germaniei, în timp ce o altă braziliancă, Serena Salgado, este mai puţin pesimistă şi crede că Brazilia are unele posibilităţi de a dobândi râvnitul titlu de campioană a lumii.