Horoscopul dragostei 2014. Cu cine sa te cuplezi la inceput de an ca sa fii mereu fericit

Cum iti petreci noaptea dintre ani iti poate influenta cursul urmatoarelor 12 luni. De altfel, este important ca alaturi de tine sa ai persoane care sa-ti aduca norocul in casa si iubirea in suflet de Anul Nou.

RomaniaTV.net
31 dec. 2013, 13:51
Horoscopul dragostei 2014. Cu cine sa te cuplezi la inceput de an ca sa fii mereu fericit

BERBEC

Pentru ca 2014 sa fie plin de succes este recomandat ca la inceputul anului berbecul sa-si gaseasca un partener compatibil. Berbecii ar trebui sa se inconjoare de prieteni tot berbeci, dar si lei, balante si varsatori, pentru ca inceputul anului sa fie de bun augur, in timp ce, pe plan amoros, ar trebui sa se cupleze fie cu gemeni, fie cu sagetatori, caci cu aceste zodii au un grad excelent de compatibilitate, fapt care le creste sansele de fericire in 2014.

TAUR

Scorpioni, pesti si fecioare – alaturi de persoane din aceste zodii ar trebui sa-si inceapa anul nativul din taur pentru a-si spori sansele de reusita in 2014, pe absolut toate planurile. Din punct de vedere sentimental, taurul ar trebui sa-si aleaga un partener rac sau capricorn, caci cu acestia dispun de o compatibilitate excelenta si de bun augur pe plan personal in 2014.

GEMENI

Gemenii vor avea un an nou marcat de incercari pe plan sentimental si se vor simti adesea surmenati si suprasolicitati de toti cei din jurul lor, fie ca este vorba de familie, de colegii si sefii de la munca, fie de partenerul de cuplu. Din acest motiv, gemenii nu-si permit sa-si aleaga parteneri de cuplu cu care nu se inteleg prea bine, cum ar fi fecioarele sau pestii. Gemenii ar trebui sa-si inceapa noul an alaturi de parteneri cu compatibilitate ridicata, cum sunt varsatorii, balantele si chiar berbecii. Doar in felul acesta vor reusi sa treaca cu brio de incercarile ce-i asteapta in 2014.

RAC

Prima parte a anului 2014 va fi plin de oportunitati amoroase pentru raci. Ei vor avea de unde alege, dar alegerile trebuie facute cu cap, nu sub impulsuri de moment. Pentru a alege corect, racii ar trebui sa se apropie amoros de parteneri din zodiile taur, fecioara, scorpion sau pesti. In felul acesta, sansele lor de a fi fericiti de termen lung cresc semnificativ. Pe de alta parte, ar trebui sa se fereasca de relatii cu berbeci si balante, caci acestea vor fi doar trecatoare si chiar nefericite din cauza compatibilitatii reduse.

LEU

Increderea de sine si carisma specifica leilor le vor fi de bun augur in 2014. Dar nu suficient! Pentru a-si spori sansele la implinire emotionala, leii ar trebui sa-si aleaga cu grija partenerii de cuplu. Ar trebui sa se fereasca de incapatanatii tauri si de vulcanici scorpioni, caci nu sunt compatibili cu acestia, dar ar trebui sa se iubeasca cu berbeci, gemeni, balante sau sagetatori, zodii cu care au o compatibilitate excelenta.

FECIOARA

Mintea agera a fecioarelor le ajuta, de regula, sa ia deciziile corecte si sa fie consecvente in actiunile lor. Dar cand vine vorba de treburile inimii, fecioarele se pot lasa prada emotiilor, riscand sa faca alegeri gresite. La inceput de an, fecioarele nu-si permit sa faca alegeri gresite caci ele au convingerea ca asa cum isi incep anul, asa va continua. Motiv pentru care, atat pentru sporirea sanselor la fericire, cat si pentru bunastarea lor psihica si emotionala, fecioarele ar trebui sa se cupleze cu oameni din zodiile taur, rac, scorpion si capricorn.

BALANTA

In 2014, balantele vor aprecia mai mult decat oricand libertatea. Motiv pentru care trebuie sa se fereasca de parteneri cu tendinte de gelozie si posesivitate, cum sunt capricornii si racii, de regula. Pentru a-si spori sansele de fericire, balantele ar trebui sa se cupleze cu gemeni, caci si acestia pun mare pret pe libertatea personala, dar si cu varsatori, care sunt fiinte fara tendinte intrusive, care respecta cu strictete spatiul personal al celorlalti.

Continuarea pe Lyla.ro