El este iubitul gelos care a ucis-o pe Andreea, în Timișoara. Mirel e student la Medicină și Teologie

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul studentei din Timișoara ucisă de iubitul gelos. Mirel, care îi era și coleg de facultate, a înjunghiat-o pe Andreea de mai multe ori, apoi a plecat în satul natal.

24 mart. 2024, 10:45
El este iubitul gelos care a ucis-o pe Andreea, în Timișoara. Mirel e student la Medicină și Teologie
El este iubitul gelos care a ucis-o pe Andreea, în Timișoara. Mirel e student la Medicină și Teologie

Iubitul victimei, Mirel, student şi la Teologie, a fost dus la audieri de oamenii legii unde i-a surprins pe aceștia cu declarațiile lui. Tânărul și-a ucis partenera, i-a așezat părul în jurul gâtului pentru a masca loviturile, s-a spălat și schimbat d ehaine, apoi și-a luat verișoara și a plecat spre satul natal din Caraș-Severin.

Citește și: O femeie în vârstă de 38 de ani a fost găsită decedată în locuinţa sa din Timişoara

El este Mirel, iubitul criminal al studentei din Timișoara

Andreea Morega avea 21 de ani și planuri mari pentru viitor. De câteva luni, era împreună cu Mirel Dragomir, student și el la Medicină, în vârstă de 23 de ani. Vineri seară, tânăra a fost găsită fără viaţă în apartamentul în care locuia împreună cu iubitul ei, sora și verișoara acestuia.

După atacul furibund, Mirel a încuiat trupul fără viață al Andreei în cameră și a plecat acasă în Caraș-Severin. Tot de acolo a fost săltat și de oamenii legii şi dus la audieri.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ar fi fost găsită inconştientă cu urme de sânge, într-o cameră a unui apartament, situat pe bulevardul General Ion Dragalina, din Timişoara. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, tânăra fiind întinsă pe pat decedată. Cercetările au fost preluate şi continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, iar în urma primelor verificări efectuate la faţa locului a reieşit faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înţepător.

În urma unui complex de activităţi informativ-operative, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în judeţul Caraş-Severin şi adus la sediul I.P.J Timiş pentru audieri”, a transmis IPJ Timiş, sâmbătă seară.

Studentul a recunoscut că şi-a ucis iubita şi a fost reţinut de poliţişti. Pe lângă că și-a recunoscut fapta, Mirel avea și o tăietură adâncă pe fața lui, semn că a fost implicat într-o altercație, cel mai probabil chiar cu Andreea, care pare că s-a luptat pentru viața ei. Rudele tinerei nu ştiau prea multe despre noul iubit al fetei, decât că studiază și Teologia și cântă duminica în corul bisericii. Aceste lucruri i-au făcut să aibă încredere în el, nimeni așteptându-se vreodată că o astfel de tragedie ar putea avea loc.

„A omorât-o, singura fată pe care o aveam, singura!”, a strigat bunica fetei.

„Andreea era o fată cu zâmbetul pe buze, era o fată foarte frumoasă, nu pot să o descriu. Atât ne pare de rău. Mă copleşeşte durerea”, a spus și mătușa studentei.

Rudele vor să afle cum s-a transformat dragostea în ură atât de mare încât să se ajungă la crimă. Suspectul le-a povestit poliţiştilor că s-a înfuriat când Andreea l-a anunţat că îl părăseşte. A atacat-o cu un cuţit și nu s-a oprit până nu a văzut-o fără viață.

Iubirile ce se încheie tragic devin din ce în ce mai multe. Luna trecută, un adolescent de 16 ani şi-a înjunghiat o colegă de clasă pe care o iubea în taină, apoi a încercat să se sinucidă. Astfel de atacuri pun pe gânduri sociologii. Generaţia Z, născută între anii 1995 şi 2010 este învăţată să comunice mai mult online şi nu ştie cum să gestioneze emoţiile puternice într-o conversaţie faţă în faţă, spun specialiştii.

Dan Petre – sociolog: „Unele emoții foarte intense, cum ar fi gelozia, cum ar fi ura, de regulă determină comportamente violente. Comunicarea este o modalitate prin care, de exemplu, ei pot deveni constienți de emoțiile pe care le trăiesc”spune Dan Petre, sociolog.

Studentul la medicină care a recunoscut că şi-a asasinat iubita din gelozie ar putea primi o condamnare de până la 25 de ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

În cursul zilei de sâmbătă, tânărul student a fost adus la Timişoara, iar în urma audierilor la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a fost reţinut 24 de ore pentru omor. Tot sâmbătă el a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Citește și: Ea e studenta la Medicină, găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Iubitul a ucis-o într-o criză de gelozie. „Nu o să te uit niciodată și o să te iubesc veșnic”