Cum va fi onorată Cornelia Catanga, „regina muzicii lăutărești”. Aurel Pădureanu rupe tăcerea despre dorința secretă a artistei: „Vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică”

Cornelia Catanga, una dintre cele mai mari artiste de muzică lăutărească din România, a avut o ultimă dorință în ceea ce privește moartea ei. Aurel Pădureanu o va onora curând pe fosta sa soție, chiar la mormântul acesteia.

06 dec. 2021, 17:30
Cum va fi onorată Cornelia Catanga, „regina muzicii lăutărești”. Aurel Pădureanu rupe tăcerea despre dorința secretă a artistei: „Vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică”

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu nouă luni, la vârsta de 63 de ani, după ce s-a infectat cu o formă gravă de Sars-Cov-2.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare! Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte de a muri
Soțul ei, Aurel Pădureanu, a făcut pentru prima dată mărturisiri copleșitoare despre faptul că marea artistă nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Din acest motiv, Păduraru a decis să îi construiască un cavou care va fi gata anul viitor.

”De Moș Nicolae, nu mai are cine să ne pună mie și fiului meu dulciuri în ghete. Cornelia a luat cu ea și sufletul meu. Sunt primele Sărbători fără ea, nu doresc nimănui așa durere. Merg la cimitir ca să îi aprind o lumânare, să îi pun flori. Acolo, lângă ea, mă simt bine. O să îi refac mormântul, o să-l cimentez. Ea nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Dar, din cauza pandemiei, atunci nu a fost timp să îi fac cavou, va fi gata anul viitor. Tot acolo îmi voi face și mie un loc de veci, vreau să fiu lângă ea și pe cealaltă lume, să n-o las singurică. Îi era tare teamă de singurătate.”, a mărturisit Aurel Păduraru.

Moartea Corneliei Catanga l-a afectat profund pe Aurel Pădureanu: „Când mi-e dor de ea, îi îmbrățișez hainele”

De asemenea, Aurel Pădureanu mărturisește că unica persoană care îl ajută să meargă mai departe este fiul său, Alex, pianist talentat. Pădureanu a mai adăugat că va pleca în Statele Unite ale Americii pentru o perioadă, însă artistul nu concepe să părăsească România.

Drama lui Aurel Pădureanu după ce Cornelia Catanga a murit din cauza COVID-19. „Nu am bani să-mi plătesc nici chiria. Nu a vrut nimeni să ne ajute”
„De dragul lui Alex, fiul meu, un mare pianist, un talent rar întâlnit, mă străduiesc să merg mai departe. Zâmbesc ca să zâmbească și el. Însă doar noi doi știm ce este în sufletul nostru. Alex va pleca în America, poate că anul viitor, pentru o carieră de muzician, dar încă nu se poate desprinde de locurile acestea, de mormântul măicuței lui.

Voi merge și eu în America pentru câteva luni, însă aici vreau să mor, în țara mea, să fiu îngropat lângă marea mea iubire. Când mi-e dor de Cornelia, îi îmbrățișez hainele, încă mai păstrez parfumul ei”, a declarat Aurel Pădureanu, în exclusivitate pentru Impact.ro.