ANUL NOU 2016: Cum va fi viaţa ta sexuală în funcţie de zodie

Fantezii erotice ori nemulţumire intimă? Pasiune şi creativitate ori reţineri şi frustrări? Eşti curioasă să afli cum va fi viaţa ta sexuală în anul 2016? Află d ce îţi rezervă astrele în anul următor.

01 ian. 2016, 08:49
ANUL NOU 2016: Cum va fi viaţa ta sexuală în funcţie de zodie

Horoscop sexual pentru Berbec

Pe plan sexual, esti dispusa sa faci compromisuri in 2016. Nu mai pui pe primul loc doar placerea ta, ci te gandesti si la nevoile partenerului tau.

Vestea buna este ca vei fi recompensata pentru atitudinea ta, asa ca multe dintre fanteziile tale erotice vor fi indeplinite in anul 2016. O partida de sex cu fostul iubit ti s-ar putea parea tentanta, dar este mai bine sa iti suprimi aceste idei erotice. Nu vor face altceva decat sa iti complice viata.

Horoscop sexual pentru Taur

Indiferent ca esti implicata intr-o relatie serioasa ori ca esti singura, vei avea parte de distractie in anul 2016. Insa raceala de care dai dovada ar putea sa alunge cativa dintre reprezentantii sexului opus care te doresc. Asadar, nu lasa dezamagirile din trecut sa iti afecteze entuziasmul, altfel ai putea sa pierzi ocazia de a fi cu un barbat care chiar sa stie cum sa te implineasca din punct de vedere sexual.

Horoscop sexual pentru Gemeni

Anul 2016 te va pune in fata faptului implinit. Este timpul sa renunti la jocuri si sa treci la o relatie mai serioasa. Uita de aventurile sexuale si ramai langa un barbat care chiar te iubeste si doreste sa aiba o relatie serioasa cu tine. Desi nu este asa cum visezi, vei descoperi mai tarziu ca este cel de care aveai nevoie de fapt. Poate ca nu se va ridica la nivelul asteptarilor tale erotice, insa te va iubi ca nimeni altul.

Citeşte mai mult pe divahair.ro