VREMEA DE PAŞTE în Bucureşti şi în ţară. PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

Temperaturile rămân mai ridicate decât în mod obişnuit pentru această perioadă, dar în noaptea de Înviere sunt posibile ploi în mai multe regiuni ale ţării, inclusiv în Bucureşti.

03 mai 2013, 13:52
VREMEA DE PAŞTE în Bucureşti şi în ţară. PROGNOZA METEO pentru următoarele trei zile

Vremea va fi în continuare mai caldă decât ar fi normal la început de mai, îndeosebi în regiunile sudice şi estice. Sâmbătă va fi o zi însorită în Crişana şi Dobrogea, dar în celelalte regiuni mai apar nori şi se vor mai semnala ploi de scurtă durată. Spre seară şi în noaptea de Înviere, vor mai fi înnorări şi ploi scurte, local în Moldova şi izolat în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea. 21 de grade vor fi în depresiuni şi 29-30 de grade în sud-est.

În Capitală, sâmbătă va fi o zi deosebit de caldă, cu soare în prima parte, însă spre seară şi noaptea se înmulţesc norii şi este posibil să plouă puţin. Vântul va sufla destul de slab iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

Duminică, în ziua de Paşte, temperaturile mai scad un pic, mai ales în regiunile estice, însă vremea rămâne caldă pentru această perioadă. O zi şi cu soare dar şi cu nori iar după-amiază şi la începutul nopţii, vom avea ploi scurte în zona de munte şi pe alocuri în Dobrogea, Muntenia şi Oltenia. Maximele vor fi între 19 grade în nordul Moldovei şi 29 de grade în Oltenia.

Bucureştenii vor avea parte de o duminică destul de însorită, în prima parte a zilei, dar la fel şi aici, după-amiază şi seara se înmulţesc norii ce aduc ploi slabe şi scurte. Vântul abia se va simţi, iar maxima termică va fi de 26-27 de grade.

A doua zi de Paşte vine cu o vreme caldă. Soarele se arată pe cer, dar este acoperit de nori din când în când în zona de munte şi în regiunile sud-vestice şi vestice. Vântul se simte uşor, iar la prânz vor fi maxime între 20 şi 28 de grade.

Vremea va fi caldă în Bucuresti şi luni. Vor fi aproximativ 25 de grade iar ziua va fi una însorită. Începând de marţi se mai răceşte puţin în regiunile estice, dar în vest rămâne cald. Maximele vor fi cuprinse între 18-20 de grade pe litoral şi 27-28 de grade în nord-vestul şi centrul ţării. În a doua parte a săptămânii probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusă.