Cum va funcţiona Facebook Home

Facebook Home pentru Android a fost prezentat în cadrul unui eveniment desfăşurat în California. Mark Zuckerberg însuşi a fost cel care a lansat noua interfaţă şi a explicat cum va funcţiona aceasta.

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 20:13
Cum va funcţiona Facebook Home

Facebook iti inlocuieste ecranul principal si ecranul de blocare. Indiferent daca telefonul este blocat sau deblocat, in permanenta un flux de imagini de la prieteni se perinda pe ecran. Acesta va purta numele de Cover Feed. Fiecare imagine vine cu o descriere, cu posibilitatea postarii unui comentariu sau a unui like. Daca faceti un dublu tap pe ecran, dati automat like unei imagini. Daca atingeti o singura data ecranul, deschideti o fereastra in care puteti posta un comentariu.

Integrarea cu Facebook Messenger este evidenta. Sistemul de notificari la mesaje nu mai este format doar din nume, ci si din fetele prietenilor. In partea de jos a ecranului, aproape tot timpul, este o icoana cu fata proprietarului descarcata de pe Facebook. Printr-o atingere prelungita pe respectiva fata ajungeti la paginile de aplicatii instalate. Respectivele icoane aferente programelor de pe telefon sunt dispuse intr-un mod similar cu cel de pe Nexus 4. Marea diferenta vine dintr-un set de trei butoane pe care le gasiti deasupra aplicatiilor si care va permit sa postati rapid un update pe profilul personal de Facebook.

Citeşte continuarea pe Playtech.ro