Cum va reuşi Monica Anisie să fie şi diriginta la clasa a V-a şi în fruntea Ministerului Educaţiei. Explicaţiile ministrului

Publicat: Duminică, 13 Septembrie 2020 15:09 // Actualizat: Duminică, 13 Septembrie 2020 15:09 // Sursa: romaniatv.net

Monica Anisie susţine că va reuşi să îşi continue activitatea de la catedră şi, în acelaşi timp, să îşi ducă la bun sfârşit şi responsabilitatea care vine odată cu funcţia de ministru al Educaţiei.

Foto: Facebook

“Vom avea timpul necesar, totul se va desfășura în afara timpului de lucru de la Ministerul Educației”, a declarat Anisie.

Ministrul Educaţiei este şi profesor la Colegiul Național "Tudor Vianu" din București, anul acesta devenind diriginte pentru elevii de clasa a V-a.

Anisie a mai spus că va comunica numărul de elevi care încep mâine şcoala după videoconferinţa pe care îi va avea cu inspectorii de la ora 16.

Ministerul Educației a anunțat că “astăzi, la ora 16.00, ministrul Educației va organiza o videoconferință cu inspectorii școlari generali. După videoconferință, doamna ministru va susține o declarație de presă la sediul Ministerului Educației și Cercetării“.

Tot astăzi s-a întrunit în ședință și Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență pentru a schimba cu doar o zi înainte de începerea școlii scenariile de predare de la câteva unități de învățământ din Capitală.

În cursul acestei dimineți, ministrul Educației, Monica Anisie, a convocat o ședință la Inspectoratul Școlar București.

“Întrucât la București au apărut unele situații de pe o zi pe alta, iar ieri și alaltăieri au fost unele școli care au solicitat altceva decât au decis inițial, am venit la Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureșt. Am avut o întâlnire și ieri cu dl inspector școlar general și cu câțiva inspectori de sector, a fost prezent și dl prefect, și dna director de la Direcția de Sănătate Publică, au făcut apoi o analiză, au reevaluat fiecare unitate de învățământ în parte și astăzi înțeleg că dl prefect va realiza Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. Se va întruni și acolo se vor lua decizii“, a declarat în această dimineață Monica Anisie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ministrul educatiei Monica Anisie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H