Cum va reuşi Monica Anisie să fie şi diriginta la clasa a V-a şi în fruntea Ministerului Educaţiei. Explicaţiile ministrului

Monica Anisie susţine că va reuşi să îşi continue activitatea de la catedră şi, în acelaşi timp, să îşi ducă la bun sfârşit şi responsabilitatea care vine odată cu funcţia de ministru al Educaţiei.

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 12:09
Cum va reuşi Monica Anisie să fie şi diriginta la clasa a V-a şi în fruntea Ministerului Educaţiei. Explicaţiile ministrului

“Vom avea timpul necesar, totul se va desfășura în afara timpului de lucru de la Ministerul Educației”, a declarat Anisie.

Ministrul Educaţiei este şi profesor la Colegiul Național „Tudor Vianu” din București, anul acesta devenind diriginte pentru elevii de clasa a V-a.

Anisie a mai spus că va comunica numărul de elevi care încep mâine şcoala după videoconferinţa pe care îi va avea cu inspectorii de la ora 16.

Ministerul Educației a anunțat că “astăzi, la ora 16.00, ministrul Educației va organiza o videoconferință cu inspectorii școlari generali. După videoconferință, doamna ministru va susține o declarație de presă la sediul Ministerului Educației și Cercetării“.

Tot astăzi s-a întrunit în ședință și Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență pentru a schimba cu doar o zi înainte de începerea școlii scenariile de predare de la câteva unități de învățământ din Capitală.

În cursul acestei dimineți, ministrul Educației, Monica Anisie, a convocat o ședință la Inspectoratul Școlar București.

“Întrucât la București au apărut unele situații de pe o zi pe alta, iar ieri și alaltăieri au fost unele școli care au solicitat altceva decât au decis inițial, am venit la Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureșt. Am avut o întâlnire și ieri cu dl inspector școlar general și cu câțiva inspectori de sector, a fost prezent și dl prefect, și dna director de la Direcția de Sănătate Publică, au făcut apoi o analiză, au reevaluat fiecare unitate de învățământ în parte și astăzi înțeleg că dl prefect va realiza Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență. Se va întruni și acolo se vor lua decizii“, a declarat în această dimineață Monica Anisie.