Cum va rezolva Robert Negoiţă problema traficului dacă mai obţine un mandat: „După aceşti patru ani, vom avea o circulaţie fluentă”

Invitat în emisiunea Cristinei Şincai de la România TV, Robert Negoiţă, actualul primar al sectorului 3 şi candidat la alegerile locale, a vorbit despre despre proiectele pe care le are pentru sector dacă va câştiga un al treilea mandat, dar şi despre echipa cu care va merge la Consiliul Local.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 18:50
Cum va rezolva Robert Negoiţă problema traficului dacă mai obţine un mandat: „După aceşti patru ani, vom avea o circulaţie fluentă”

Edilul de la 3 a declarat că echipa cu care va merge la Consiliul Local al sectorului 3 este formată din foşti colegi de la PSD, „oameni care nu s-au mai regăsit în actuala formulă„, dar şi din oameni proveniţi de la alte partide, care, de asemenea, nu se mai regăseau în doctrina formaţiunii respective.

Avem oameni care au fost în PSD, în PNL, un fost secretar general la USR„, a spus actualul primar de la sectorul 3.

Citeşte şi Robert Negoiţă: „Încă nu avem normele pentru redeschiderea şcolilor. Ar trebui să ne parvină rapid şi să nu fie SF-uri”

Robert Negoiţă a declarat că este vorba despre oameni cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Am lucrat o perioadă împreună, am constatat că suntem compatibili şi vom încerca să facem împreună lucruri pentru sectorul 3. În administraţia publică este un joc de echipă. Noi încercăm să avem cea mai bună echipă pentru sectorul 3, în următorii patru ani„, a declarat Robert Negoiţă.

Edilul a spus că, dacă va obţine un al treilea mandat, va avea şansa să rezolve definitiv problema traficului.

Pot rezolva problema traficului construind pasaje, trei poduri şi cu o şosea lăţită. În sectorul 3, după aceşti patru ani, o să se circule mult mai decent. Unele intersecţii se blochează. La intersecţia Dristor, cu Mihai Bravu, cu Camil Ressu, cu Calea Dudeşti vom face un pasaj. Vom avea o circulaţie fluenta„, a promis Robert Negoiţă.