Cum văd vedetele legea antifumat

Legea Antifumat a intrat in vigoare din 17 martie, iar amenzile pentru cei prinsi fumand in spatii publice sau pentru patronii localurilor sunt foarte mari. Iata cum vad vedetele aceasta decizie.

17 mart. 2016, 13:29
Cum văd vedetele legea antifumat

Legea Antifumat a intrat in vigoare din 17 martie iar fumatorii nu vor mai putea sa-si aprinda tigara in restaurante, in baruri, in cluburi sau in orice spatiu public delimitat de doi pereti si care are acoperis. Anda Adam a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook, in care marturiseste ca este de acord cu legea in vigoare.

Citeşte şi LEGE ANTIFUMAT a intrat în vigoare. Cum a fost prima noapte FĂRĂ ŢIGĂRI în baruri şi cluburi VIDEO

Stiu ca probabil foarte multi dintre voi au senzatia ca sunt o fumatoare înraita, dar din contra, nu am fumat niciodata, nici nu stiu ce inseamna sa fumezi. Ma bucur ca legea care s-a aplicat azi ne aliniaza in randul tarilor civilizate! Sper sa nu se supere nici un fumator! P.S Si daca se supara sa fie sanatos„, a scris cantareata.

Citeşte şi Patronii de restaurante au găsit soluţia pentru a se putea fuma în continuare

Andreea Berecleanu a marturisit ca s-a lasat de fumat pentru a fi un exemplu pentru copiii sai.

Citeşte şi Ce SANCŢIUNI rişti dacă fumezi în spaţiile publice închise. Ghid de aplicare a legii antifumat

Pot sa va spun ca pe mine ma deranjeaza fumul si ma deranjeaza si in locurile unde existau pana acum spatii destinate fumatorilor, pentru ca fumul se simte. Atat timp cat noi nu daunam sanatatii celorlalti prin faptul ca nu fumam si viceversa ar trebui sa fie valabilă. Inteleg ca nici afara nu vor avea foarte multe locuri in care sa poata fuma… pe terase, in preajma copiilor… Este mai complicat, insa cred cu tarie ca o sa ne adaptam, asa cum au facut-o si alte natii, fara sa fie vreo tragedie„, a declarat Andreea Berecleanu pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre LEGEA ANTIFUMAT. Care sunt AMENZILE şi cum poţi FENTA legea VIDEO