Cum vopsește Mihai Trăistariu ouăle de Paște. Artistul a dezvăluit propria tehnică: „Am învățat și îmi și place foarte mult”

Mihai Trăistariu nu se ferește să pună osul la muncă, așa că de Paște intră în bucătărie pentru a vopsi ouăle.

13 apr. 2023, 09:47
Cum vopsește Mihai Trăistariu ouăle de Paște. Artistul a dezvăluit propria tehnică: „Am învățat și îmi și place foarte mult”
Cum înroșește Mihai Trăistariu ouăle de Paște

Cum se pregătește Mihai Trăistariu de Paște. În Joia Mare, o tradiție care trebuie respectată este vopsitul ouălor. Obiceiul spune că Joia Patimilor este ziua din Săptămâna Mare în care ouăle sunt vopsite în roșu sau în alte culori.

De-a lungul anilor, au apărut tot mai multe tehnici pentru încondeiatul și vopsitul ouălor, pentru ca masa de Paște să fie una de poveste.

Mihi Trăistariu nu face excepție când vine vorba de aceste tradiții. Artistul a dezvăluit care sunt planurile sale de Paște, dar și ce tehnică folosește pentru vopsitul ouălor, fiind cel care se ocupă singur de acest lucru, de doi ani.

El spune că la celelalte preparate tradiționale nu se pricepe, dar ouăle le vopsește de unul singur. Tehnica sa se bazează pe o rețetă pe care a învățat-o în urmă cu doi ani, pe vremea pandemiei.

Citește și: Rețeta de pulpă de miel la cuptor a lui chef Sorin Bontea. Secretul ca să vă impresionați invitații la masa de Paște

„Eu singur vopsesc ouăle roșii. Ele nu lipsesc niciodată de pe masa de Paște și mi le fac singur așa cum am învățat acum doi ani. De doi ani am învățat să fac. Mi-am făcut o postare despre cum le-am făcut singur.

Mi le colorez singur în bucătărie, după această rețetă și deja m-am învățat și îmi și place foarte mult să le pregătesc pentru Paște”, a declarat Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.

Mihai Trăistariu are o afacere de succes pe litoral

Vedeta are o afacere care îi aduce mulți bani. El a închiriat deja toate apartamentele de la Mamaia pentru Paște și spune că are cereri mari și în sezonul estival.

„Eu deja am închiriat tot. De la Paște până pe 2 -3 mai am totul dat, apoi am o pauză de 2 săptămâni și apoi practic începe deja vara. Mai am așa mici găurele să zic, dar eu am șase apartamente așa că mai sunt date la care încă mai e liber câte unul din cele șase. Însă totul este aproape dat.

Mă aștept să le dau integral până la vară. Eu le-am dat integral și anul trecut. Adică nu au existat perioade să fie liber. Le-am pus și pe site-uri și le și postez eu la mine pe profil. Când le postez, mai fac repede 3-4 cazări într-o zi și atunci se ocupă foarte repede”, a mai spus acesta.

Citește și: Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. „Cea mai delicată perioadă din viaţa mea”

Mihai Trăistariu spune are un secret pentru ca totul să meargă atât de bine. Știe cum și când să își promoveze proprietățile, pentru a avea turiști și să stea liniștit pe perioada verii.

„Eu am apartamente și au acolo tot ce trebuie. Au bucătărie dacă vor să își gătească singuri, deci surprize nu am, doar apartamentul.

Partea bună pentru ei este că este foarte ieftin. Eu le dau un apartament cu tot cu bucătărie la malul mării la 250 de lei pe noapte. Prețul pentru tot apartamentul. Vin și câte 6 persoane și câte 9, nu mă interesează câți sunt pentru că prețul este același. Stațiunea este Mamaia Nord, cea mai în vogă la ora actuală”, a adăugat Mihai Trăistariu.