Cum vor petrece Adriana Iliescu și Eliza Sărbătorile. Ți se rupe sufletul de mila lor. ”Nu avem bani de cheltuit”

Ce vor face Adriana Iliescu și Eliza de Crăciun. Cele două vor petrece Sărbătorile împreună.

03 dec. 2023, 13:24
Cum vor petrece Adriana Iliescu și Eliza Sărbătorile. Ți se rupe sufletul de mila lor. ”Nu avem bani de cheltuit”

Adriana Iliescu și Eliza, fiica sa, vor petrece Sărbătorile împreună. Cele două vor avea bucate nu foarte multe, însă suficiente.

Sau, cel puțin, asta povestea Adriana Iliescu anul trecut, înainte de Crăciun, iar anul acesta, cel mai probabil, lucrurile vor sta la fel.

Adriana Iliescu și fiica locuiesc într-un apartament modest din București. Fosta profesoară, în vârstă de 85 de ani, nu a pus accentul mai deloc pe lucrurile materiale, investind majoritatea pensiei în educația Elizei. Tânăra este la două facultăți, iar eforturile mamei sale nu au fost în zadar.

Anul trecut, în prag de Sărbători, Adriana Iliescu vorbea despre felul în care va aștepta Crăciunul, alături de fiica sa. Adriana Iliescu spunea că Eliza o ajută la curățenie, la mâncare, iar apoi, în zi de Sărbătoare, se așează amândouă la masă și se bucură de ceea ce au. Chiar dacă nu e mult, e suficient pentru ele.

În plus, așa cum Adriana Iliescu recunoaște, importantă este sărbătoarea în sine și faptul că o petrec împreună.

”O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie…la curățenie, dar și la mâncare.

Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru.

Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click.

CITESTE SI: Adriana Iliescu și Eliza, surprinse în vacanță la munte. Cea mai bătrână mamă din România a avut o apariție care nu a rămas neremarcată de turiști