Cum vrea să rezolve problema formularului 600 Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe propus

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe propus să facă parte din guvernul Dăncilă, a declarat la România TV că va rezolva problema formularului 600, urmând să analizeze impactul după ce va amână termenul de depunere printr-o ordonanţă de urgenţă.

RomaniaTV.net
26 ian. 2018, 21:04
Cum vrea să rezolve problema formularului 600 Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe propus

Mai mult, Eugen Teodorovici vrea să reducă birocraţia pentru ca relaţia cu statul să fie mai uşoară şi pentru mediul de afaceri şi pentru ceilalţi contribuabili.

„Va fi OUG prin care vom prelungi termenul de depunere al formularului 600. Atâta timp cât se prelungeşte nu mai e nevoie să fie depusă acea declaraţie. Găsim o soluţie şi pentru cei care au depus deja. Merg la minister discut cu colegii ca să reglăm situaţia”, a anunţat Teodorovici care propune o nouă viziune în minister şi anunţă noi obiective.

„Să strângem toate propunerile la minister şi să vedem ce facem cu ele. Au fost multe modificări. Cele mai multe într-un singur an. Toate se vor modifica aşa cum am promis. Eu trebuie să fac totul cât mai simplu şi uşor de aplicat. Trebuie să umblăm la partea birocratică, la rambursările de TVA”, a mai spus Teodorovici la România TV.

Citeşte şi FORMULARUL 600. Ministrul de Finanţe: Există solicitări pentru amânarea depunerii declaraţiei 600 până la 1 iulie