Cumnatul lui Sile Cămătaru şi fiul unui primar din Ilfov, acuzaţi de clonare de carduri VIDEO

Oameni de afaceri români şi americani lăsaţi cu cardurile goale de hoţi din România. Printre suspecţi se numără nepotul unui primar din Ilfov şi cumnatul lui Sile Cămătaru. Aceştia sunt acuzaţi de clonare de carduri şi furt.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 05:41
Cumnatul lui Sile Cămătaru şi fiul unui primar din Ilfov, acuzaţi de clonare de carduri VIDEO

100.000 de dolari au fost furaţi de pe cardurile unor oameni de afaceri români şi americani de doi români din judeţul Ilfov. Anchetatorii au efectuat percheziţii la domiciliile suspecţilor, unde au găsit aparate de clonare a cardurilor şi mai multe probe utile la dosar.

Suspecţii, printre care fiul unui primar din Ilfov şi cumnatul lui Sile Cămătaru, achiziţionau pe internet datele anumitor conturi bancare, pe care le foloseau pentru a clona carduri ale unor oameni de afaceri. Apoi, cu respectivele carduri mergeau în magazine şi achiziţionau produse mici şi scumpe, cum ar fi parfumuri, băuturi şi ţigări, care ulterior puteau fi vândute pentru obţinerea de bani cash.

De asemenea, membrii reţelei se foloseau pentru a obţine date şi de prostituatele din „subordine”. Aceştia le dădeau femeilor dispozitive de mici dimensiuni cu care copiau banda magnetică a cardurilor.