Cumpănaşu, mesaj cutremurător: "Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea"

Publicat: Vineri, 01 Noiembrie 2019 15:41 // Actualizat: Vineri, 01 Noiembrie 2019 16:38 // Sursa: romaniatv.net

Alexandru Cumpănașu a postat cu puțin timp în urmă pe pagina lui persoanlă de Facebook un mesaj cutremurător despre nepoata lui Alexandra. Acesta a visat-o după mult timp.

Alexandru Cumpănașu a postat cu puțin timp în urmă pe pagina lui persoanlă de Facebook un mesaj cutremurător despre nepoata lui Alexandra. Acesta a visat-o după mult timp...

Alexandra i-a apărut pe un pod. Îl privea și îi zâmbea. El o striga disperat, iar la un moment dat, pe mâna ei, observă o brățară pe care chiar el i-o dăruise ultima oară când s-au văzut.

Ramona, noi dezvăluiri: "Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roşii, era drogată" VIDEO

"Îngerul din vis

După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută... Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig "Alexandra!! Unde ești?", în van... M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis. Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra."

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu cazul Caracal Gheorghe Dinca
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 nov 12:54
Răspunde | Votează email 0 email
contra
Nu inteleg de ce le trebuiesc fete rapite cand sunt atatea care se prostitueaza de buna-voie!
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H