Cumpănaşu, acuze dure după anunţul INML: „Nu există nicio probă în afara declaraţiei lui Dincă” VIDEO

DIICOT anunţă că a primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare în urma expertizării unei părţi dintre probele ridicate de la liziera de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană. "Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico - chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN", arată DIICOT.

17 aug. 2019, 08:04
Cumpănaşu, acuze dure după anunţul INML: „Nu există nicio probă în afara declaraţiei lui Dincă” VIDEO

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandru Măceșanu, a reacționat după comunicatul DIICOT cu privire la rezultatele analizelor cu privire la oasele despre care se credea că ar fi ale Luizei Melencu, presupusa victimă a lui Gheorghe Dincă.

„Ce să vedeți. INML și-a revenit și el. Dar parcă tot Dincă a indicat aceleași lucruri și în cazul Alexandrei. Eu cred că cei de la INML încep să realizeze pericolul în care se află dacă nu fac profesionist aceste analize. Eu cred că în cazul Alexandrei s-au grăbit. Eu mă bucur foarte mult că nu se poate profila că ar fi Luiza, căci erau două fete tinere”, a declarat Cumpănașu.

„Nu există nicio probă cu privire la Luiza în afara declarației lui Dincă.” Alexandru Cumpănașu s-a declarat nemulțumit de faptul că ancheta nu este extinsă pe o pistă mult mai largă.

„Ar trebui sa fie extinsa ancheta pe o pista mult mai larga însă ne ocuopăm de sapat in curte, eventual sa-i facem și grădina” a spus Alexandru Cumpănașu., în direct la România TV.

Bunicul Luizei a LUAT FOC la vestea DIICOT: „Să le fie ruşine, sunt plătiţi să îşi facă datoria, am fost minţiţi”