Cumpărăturile făcute de o româncă stabilită în Germania cu doar 110 euro: „În România ai fi dat 10 milioane”

O româncă din Germania a dezvăluit ce a cumpărat cu 110 euro dintr-un lanț de supermarketuri german. Ea s-a plâns de creșterea semnificativă a prețurilor la alimente.

14 mart. 2024, 11:57
Cumpărăturile făcute de o româncă stabilită în Germania cu doar 110 euro: „În România ai fi dat 10 milioane”
Ce a cumpărat o româncă cu 110 euro dintr-un supermarket din Germania

O româncă stabilită în Germania a publicat un clip video pe Tik Tok în care le-a arătat urmăritorilor săi ce a cumpărat cu 110 euro dintr-un lanț de supermarketuri german. În clipul video, femeia a prezentat cumpărăturile pe care le-a făcut din Netto, unde, de obicei, se găsesc multe reduceri.

Citește și: O româncă a dezvăluit prețurile uriașe dintr-un supermarket din Elveția. Salariul pe o lună nu-ți ajunge pentru cumpărăturile pe o săptămână

Ea a cumpărat un bax cu 12 sticle de apă, o pâine, o pungă cu salată pentru hamster, o pungă cu pufuleți, o caserolă cu piept de pui de un kilogram, o cutie cu ronțăieli, o caserolă cu roșii, șase banane, o pungă cu vafe, pâine feliată cu unt, o caserolă de zmeură, două cutii de brânză de vaci la 250 de grame, o cutie cu mousse de ciocolată, un pachet de sticks-uri de mozzarella, varză murată tocată, un pachet de brânză topită, două mașinuțe de jucărie pentru copii, două cutii de lapte, o folie cu mușchi feliat pentru sandwich-uri, o doză de suc, o sticlă de iaurt, două lămâi, o caserolă cu carne tocată, doi hotdogi, un unt, o cutie de Kinder Bueno, un salam, o caserolă de legume, un cașcaval, o pungă de mozzarella, o margarină și pastă de roșie.

Citește și: Ce a cumpărat o româncă dintr-un Carrefour din Turcia cu doar 100 de lei. Prețurile, la jumătate față de România: „Doamne, laptele 4 lei și untul 3 lei, nu pot să cred”

După ce a prezentat produsele pe care le-a cumpărat, românca a spus că suma cheltuită i se pare mare, în comparație cu ce ar fi cumpărat acum ceva timp cu aceeași sumă, scrie Știri Diaspora.

Clipul său s-a viralizat, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată de români: „Românii vin cu așa plase după 10 milioane lăsate în Auchan”, a scris o persoană.