Cunoscut detectiv, ipoteză ŞOC. Crima din Botoşani nu ar fi fost comisă de Bogdan Ionel. "Greu găseşti explicaţia actului criminal"

Publicat: Luni, 30 Aprilie 2018 15:27 // Actualizat: Joi, 03 Mai 2018 16:17 // Sursa: romaniatv.net

Detectivul criminalist Mihai Untaru comisar-șef în rezervă, a lansat o nouă ipoteză în ceea ce-l privește pe Bogdan Ionel, tânărul de 16 ani care ar fi comis crima din Botoșani.

Foto: antena3.ro

"M-am uitat pe profilul lui de Facebook și arată un copil bulversat, nu prea sigur pe el, dar cu o iubire pătimașă pentru prietena lui. O parte din citate (n.r. descrierele pe care B.I. le punea la fotografiile postate pe Facebook) sunt destul de controversate.

De fiecare dată, el afișează aerul îndrăgostitului de prietena lui, Mihaela. Greu găsești o explicație a unui act criminal petrecut într-o pădure", a declarat comisarul-șef, potrivit antena3.ro.

Citeşte şi Cum l-au găsit poliţiştii pe criminalul din Botoşani. Ce făcuse cu hainele pline de sângele victimei şi cu arma crimei

"Bănuiala că ea e autoarea, pe care toate comentariile din ultima perioadă o acuză, ba mai mult, chiar și o fostă colegă a ei face o asemenea afirmație, arată o altă față a cazului", spune Untaru.

"Lejeritatea și calmul cu care el ar fi părăsit locul faptei, faptul că nu s-a speriat, că au fost totuși 30 de lovituri de cuțit, nu prea se justifică. Ar fi o explicație în care crima nu ar fi fost făcută de el, dar el ar fi cel care, foarte lucid, și-ar asuma responsabilitatea.

Am văzut niște fotografii care ar vrea să arate o situație certă. El cu prietena lui și-ar fi făcut fotografii după ce a fost omorâtă Petronela. El, pentru prietena lui, chiar ar face orice", a spus Untaru.

"Ideea de a face o ședință foto în pădure cu un cuțit la tine... În asemenea situații, se reține că actul ar fi fost premeditat. Chiar nu ai nevoie de un cuțit în pădure ca să faci niște ședințe foto. Trebuia să ai baterii la tine, card, dar, în niciun caz cuțit.

Prietena lui are foarte multe lucruri de lămurit în fața cercetării penale. Au fost prieteni, ca probabil știindu-le parolele, chiar au oferit imagini care merită studiate. Oricum ar fi, el e un tip foarte calm și decis în ceea ce face, care manifestă o formă extremă de dragoste pentru această fată, care nu ar fi exclus să aibă legătură cu evenimentul", a continuat detectivul.

Petronela a mers în pădure cu Bogdan, tânărul de 16 ani, pentru o ședință foto. Între cei doi a început un conflict în momentul în care Petronela i-a jignit acestuia iubita, ceea ce a condus spre incidentul cumplit. Fata a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bogdan Ionel bogdan ionel prietena Botoşani crima botosani petronela mihalachi
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
25 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H