Cunoscut om de afaceri din Iaşi, arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un angajat

Cunoscutul om de afaceri Silviu Stegariu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Acesta şi-ar fi înjunghiat un angajat în picior.

15 dec. 2021, 19:10
Cunoscut om de afaceri din Iaşi, arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un angajat

Cunoscut om de afaceri din Iaşi, arestat preventiv pentru tentativă de omor. Este vorba despre Silviu Stegariu, moştenitorul unuia dintre cei mai mari fermieri din Iaşi.

Cunoscut om de afaceri din Iaşi, arestat preventiv pentru tentativă de omor

Curtea de Apel Iaşi a decis ca afaceristul Silviu Stegariu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Citeşte şi Tânărul suspectat de uciderea celor doi studenţi la Medicină de la Iaşi, prins la Roma

„Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi, nr.292/ JDL,din data de 10.12.2021, pronunţată în dosarul nr. 6611/99/2021 , încheiere pe care o desfiinţează în integralitate.

Rejudecând cauza: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi, în consecinţă : În baza art. 226, alin.1,2 C.p.p. rap la art. 223, alin.2 C.p.p. ia fata de inculpatul STEGARIU SILVIU, măsura arestării preventive pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 15.12.2021 şi până la 13.01.2022 inclusiv.

În baza art.230 alin 1,2 C.p.p. se va emite de îndată mandat de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate către stat vor rămâne în sarcina acestuia Definitivă. Pronunţată azi, 15.12.2021 , prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit Curții de Apel, informează bzi.

Silviu Stegariu, în vârstă de 33 de ani, este acuzat de tentativă de omor după ce a înjunghiat în picior un tractorist care efectua lucrări de arături pe un teren al familiei din satul Heleşteni.

Atacul a avut loc în data de 25 noiembrie. Mai mulţi tractorişti angajaţi de firma Agrocom Strunga făceau lucrări agricole în satul Heleşteni. La un moment dat, tânărul afacerist a mers să verifice stadiul lucrărilor. În urma unei discuţii aprinse cu unul dintre tractorişti privind calitatea lucrărilor, Silviu l-ar fi înjunghiat în piciorul stâng pe bărbatul în vârstă de 47 de ani.

După atac, tânărul afacerist a sunat la 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical spunând că tractoristul s-a tăiat la picior. O ambulanţă l-a transportat pe muncitor la spital, acolo unde a fost operat.

Poliţiştii şi procurorii din Paşcani au deschis în acest caz un dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Dosarul a fost trimis la Iaşi, iar procurorii au schimbat incadrarea juridică în tentativă de omor.

Citeşte şi Noi audieri în scandalul din casa Dianei Şoşoacă. Jurnalista italiană Lucia Goracci a făcut plângere pentru sechestrare împotriva senatoarei