Cunoscut om de afaceri găsit MORT în Pădurea Băneasa. Bărbatul dispăruse din octombrie de acasă

Alexandru Coman, un om de afaceri cunoscut în Sibiu, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din București.

26 ian. 2022, 08:58
Cunoscut om de afaceri găsit MORT în Pădurea Băneasa. Bărbatul dispăruse din octombrie de acasă

Moarte învăluită în mister! Cunoscut om de afaceri găsit fără suflare în Pădurea Băneasa

Bărbatul fusese dat dispărut la finalul lunii octombrie 2021. Rudele și prietenii lui Alexandru Coman au anunțat autoritățile în legătură cu dispariția sa.

Până ieri nu se mai știa nimic de Alexandru Coman. Bărbatul de 49 de ani a fost găsit mort în pădurea Băneasa. Moartea lui e învăluită în mister. Oamenii legii nu știu momentan despre ce a fost vorba, însă iau în calcul și ipoteza sinuciderii, dar și alte variante.

Nu se cunosc detalii prea multe cu privite la acest incident sau de ce a ajuns bărbatul de la Sibiu la București, însă medicii legiști vor stabili cu exactitate cauza morții.

Apropiații și familia au sperat până în ultimul moment că totul avea să fie bine, că bărbatul e în viață și că se va întoarce înapoi acasă.

O postare făcută de o prietenă de a lui făcea referire la faptul că acesta ar fi putut să fi mers la mănăstire unde să aibă cu cine să vorbească și să aibă un acoperiș deasupra capului.

„Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat.Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, scria femeia în postare, în urmă cu câteva luni.

Conform anunțului postat pe site-ul Poliției Române, atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București, de pe strada Smaranda Brăescu.