Cunoscuta actriţă Dulce Maria din telenovela „Rebelde” este însărcinată cu primul ei copil

Dulce María, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu primul ei copil. Actrița a anunțat pe contul personal de Instagram că ea și soțul ei, Paco Álvarez, vor deveni părinți.

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 17:07

Perechea și-a oficializat relația în luna noiembrie a anului trecut.

„Ei bine, în această direcție mergem! În plin haos și în plină incertitudine, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de iubire, fericire și recunoștință. Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta, da! Sunt însărcinată! Vom deveni părinți! Suntem foarte fericiți să începem o nouă etapă și așteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru! Deși circumstanțele sunt complicate din pricina pandemiei, avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect”, a scris artista, pe contul personal de Instagram.

După succesul uriaș pe care l-a avut alături de colegii de platou și trupă, Anahi, Maite Perroni, Poncho Herrera, Christopher Uckerman și Christian Chavez, în telenovelele Rebelde și RBD – La Familia, Dulce María a continuat să țină legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Actrița și cântăreața de origine mexicană este foarte activă în mediul online, publicând frecvent imagini din culisele proiectelor în care este implicată sau chiar din intimitatea propriului cămin.

Citeşte şi: Prinţul Nicolae aşteaptă primul copil cu Alina. Soţia sa e însărcinată în patru luni, anunţul a fost făcut chiar de 1 Iunie

Dulce María, care a fost câțiva ani buni o roșcată consacrată a showbizului mexican, a ales, în ultimii ani, un look mult mai natural, șatenul închis și șuvițele blonde.