CUPA ROMÂNIEI, comedia toamnei. Ioan Andone: Meciul cu Dinamo II e o anomalie, va fi un antrenament

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat marți că partida cu formația a doua a clubului din șaisprezecimile de finală ale Cupei României este "o anomalie" și a precizat că nu își dorește decât să fie un antrenament bun și să nu aibă jucători accidentați.

25 oct. 2016, 14:08
CUPA ROMÂNIEI, comedia toamnei. Ioan Andone: Meciul cu Dinamo II e o anomalie, va fi un antrenament

Este o anomalie acest meci cu Dinamo II. Puteam să fac asta la Săftica, închideam stadionul, chemam arbitrii și gata. Dar dacă nimeni nu se gândește să facă niște reguli… pentru că am înțeles că a mai jucat și Poli Timișoara cu Poli II în trecut. Când vezi așa ceva crezi că e o glumă, că e 1 aprilie. Nu e respect față de competiție, față de televiziunile care transmit, față de suporteri, față de sponsori. Voiam ca echipa a doua să joace cu o echipă de Liga I, să le dăm 6-7 jucători, că asta e ideea, ca jucătorii să aibă competiție.

Acum ce fac, am trimis doi jucători la echipa a doua, pe Dudea și pe Târcoveanu, iar alți cinci jucători i-am lăsat în afara lotului de 18. Sper să fie un bun antrenament meciul ăsta, că mai mult ce pot să cer jucătorilor? Și să nu se accidenteze. Că jucăm noi între noi„, a spus Andone.

Întrebat ce se întâmplă dacă formația sa este învinsă de Dinamo II, Andone a răspuns: „Păi atunci o să îi iau pe cei de la echipa a doua pentru meciul următor cu Astra. Dacă reușesc să câștige, ce să fac?„.

Ioan Andone i-a transmis tehnicianului formației Astra Giurgiu, Marius Șumudică, să nu mai vorbească despre o posibilă venire a sa la Dinamo. „Eu da, am avut ofertă de la Astra în primăvară, când el era prin tribună. Dar am zis că nu vin să înlocuiesc un antrenor care mi-a fost jucător. Și le-am zis că în vară dacă încheie cu Șumudică vin. Și asta cu martori o spun. Și atunci ce treabă are el cu Dinamo? Când nu mai e antrenor aici să vorbească. Când contractul meu se reziliază chiar îi strâng mâna și îi urez baftă dacă vine aici.

Dacă ne luăm după ziare îmi simt postul amenințat, dacă ne luăm după ce știu eu, nu. Eu l-am ajutat pe Șumudică să vină de la Hunedoara la Sportul într-o perioadă foarte proastă a lui ca jucător. Și eu am sunat la Hunedoara la niște foști colegi de-ai mei și am zis să îl lase liber că nu poate să facă naveta la București. Eu l-am ajutat când nu îl ajuta nimeni, poate trebuia să-l mai las vreo șase luni pe la furnale pe acolo. Nu am nicio treabă cu Șumudică, n-am nicio treabă cu nimeni„, a menționat Andone.

Tehnicianul dinamovist le-a transmis în glumă oficialilor clubului Steaua să îl pună antrenor pe Șumudică din moment ce îi transferă jucătorii. „Și Teixeira se duce acolo? Serios? Oare de ce nu îl iau și pe Șumudică antrenor? Păi dacă îi iei șase jucători… așa mă lasă și Șumudică pe mine în pace„, a precizat antrenorul.

Fotbalistul italian Luca Ceccarelli, adus în teste de managerul general Adrian Mutu, va semna în curând cu Dinamo. „Va semna, el așteaptă OK-ul meu. A vorbit deja cu familia să vină încoace„, a adăugat Ioan Andone.

Formația din primă ligă Dinamo București întâlnește miercuri, de la ora 21,00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, Dinamo II, echipă care evoluează în Liga a III-a, într-o partidă contând șaisprezecimile de finală ale Cupei României.


loading...
Partenerii noștri