CUPA ROMÂNIEI Finala s-ar putea disputa cu spectatori. Doar persoanele vaccinate au acces pe stadion

Dan Barna, co-preşedintele USR Plus şi vicepremier al României, a declarat, vineri, la Sibiu, că se intenţionează permiterea accesului spectatorilor la un meci din Cupa României, însă în număr limitat şi cu condiţia ca aceştia să fie vaccinaţi împotriva Covid-19.

07 mai 2021, 15:10
CUPA ROMÂNIEI Finala s-ar putea disputa cu spectatori. Doar persoanele vaccinate au acces pe stadion

CUPA ROMÂNIEI Finala s-ar putea disputa cu spectatori! Doar persoanele vaccinate au acces pe stadion. Dan Barna anunţă că se intenţionează permiterea accesului spectatorilor la un meci din Cupa României, însă doar persoane vaccinate.

CUPA ROMÂNIEI Finala s-ar putea disputa cu spectatori

„Cupa României – meciul din perioada următoare – să fie un eveniment fanion de test la care să poată participa un număr limitat de persoane, dar persoane vaccinate. Intenţionăm să redeschidem acivităţile sportive şi participarea publicului, cu această condiţie: persoane vaccinate”, a spus Dan Barna. În Cupa României vor avea loc, săptămâna viitoare, partidele Dinamo – Astra Giurgiu (11 mai, ora 20.15) şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova (12 mai, ora 20.30), în manşa secundă a semifinalelor. În tur, Astra a învins Dinamo cu 1-0 şi Universitatea Craiova s-a impus cu 3-0 în confruntarea cu Viitorul Pandurii. Finala Cupei României se va disputa în 22 mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

CSA Steaua și FCSB, mesaje la 35 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni VIDEO

Meciul disputat cu spectatori în Cupa României va fi un test înaintea Euro, competiţie care se va desfăşura în această vară cu public – în număr limitat – şi în cadrul căreia Arena Naţională va găzdui patru meciuri.