CUPA ROMÂNIEI. Steaua merge la Timişoara cu echipa a treia. Pacionel şi Szecui, pe lista lui Dică

Cupa României programează la mijlocul acestei săptămâni partidele din optimile de finală, vicecampioana FCSB urmând să joace joi seara, la Timişoara, împotriva lui ACS Poli.

29 nov. 2017, 10:27
CUPA ROMÂNIEI. Steaua merge la Timişoara cu echipa a treia. Pacionel şi Szecui, pe lista lui Dică

Steaua continuă să facă experiemente, în ciuda declaraţiilor critice ale lui Constantin Budescu şi, probabil, din încăpăţânarea patronului Gigi Becali. Între jucătorii pe care Nicolae Dică i-a ales pentru meciul de la Timişoara, de joi, se numără jucători precum Mario Mihai, Ianis Stoica sau Emilian Pacionel.

Între jucătorii mai cunoscuţi care vor juca în optimile Cupei României se numără William de Amorim, dar şi atacantul Harlem Gnohere. „FCSB ar trebui să defileze indiferent cu cine și unde joacă, pentru că are cei mai buni jucători. La banii pe care i-au băgat ei și la jucătorii aduși, să pierzi 3 meciuri la rând fără gol… La noi am pierdut 3 meciuri la rând și deja erau 15 antrenori la rând care așteptau„, spune antrenorul timişorenilor, Ionuţ Popa.

Citeşte şi Gigi Becali începe anul mai bogat cu 6 milioane de euro. Anunţul făcut de patronul Stelei

Echipa a treia a Stelei: A. Vlad – Pleașcă, Laurențiu Ardelean, Artur Jorge, Mario Mihai – Vl. Achim, L. Filip – P. Szecui, Ianis Stoica, De Amorim – Emilian Pacionel.

Meciul ACS Poli Timişoara – FCSB, contând pentru optimile de finală ale Cupei României, se va juca joi seara, de la ora 21.30.