Cupidon aruncă cu săgeți în stânga și în drepta în luna decembrie! Horoscop DRAGOSTE pentru perioada Crăciunului

Horoscop dragoste decembrie 2023. Luna decembrie vine la pachet cu multe surprize de la Cupidon pentru anumite zodii. Perioada Crăciunului este extrem de intensă din punct de vedere energetic, iar nativii vor resimți din plin aceste modificări.

05 dec. 2023, 17:13
Cupidon aruncă cu săgeți în stânga și în drepta în luna decembrie! Horoscop DRAGOSTE pentru perioada Crăciunului
Cupidon aruncă cu săgeți în stânga și în drepta în luna decembrie! Horoscop DRAGOSTE pentru perioada Crăciunului

Horoscop dragoste decembrie 2023. Astrele au pregătit momente de reflecție pentru majoritatea zodiilor în ceea ce privește relațiile amoroase. Este o lună în care nativii sunt îndemnați să analizeze trecutul înainte de a lua decizii pentru viitor.

Citește și: Astrologul Bianca Nuțu, vești proaste pentru cei cărora le place să joace la două capete. Nativii care se află într-un triunghi amoros vor fi prinși

În această perioadă, unii se vor bucura de o atmosferă romantică și plină de împliniri, în timp ce alții vor întâmpina dificultăți în rezolvarea problemelor legate de dragoste. Pentru a descoperi care zodii vor avea noroc în dragoste în această lună, consultă horoscopul detaliat pentru decembrie și află cum se prezintă aspectele amoroase pentru fiecare zodie. Astrele îți dezvăluie ce surprize te așteaptă în planul iubirii!

Berbec 

Nativii Berbec încep luna decembrie 2023 cu hotărâre, așadar vor deschide toate discuțiile inconfortabile și sensibile și vor pune cărțile pe masă. Tocmai de aceea este posibil ca în prima parte a lunii să se confrunte cu diverse certuri și disesnsiuni cu partenerul de viață, însă rezultatul este unul cât se poate de bun pentru nativii Berbec: aceștia își vor rezolva cele mai stringente probleme pe care le aveau în cuplu. Dacă este vorba despre o relație șubredă, foarte probabil Berbecii se vor gândi serios cât vor merge mai departe și cum vor aborda situația în viitorul apropiat. Nu este exclus să se gândească la o despărțire.

Taur

Taurii nu prea au răbdare când vine vorba despre relațiile intime. Vor totul sau nimic, iar această atitudine manipulatoare poate crește și mai mutl tensiunile în cuplu, pentru că partenerul poate are nevoie de înțelegere și acceptare și nu de constrângere și forțare în luarea deciziilor. Așadar, viața amoroasă a Taurilor în decembrie 2023 depinde foarte mult de felul în care aceștia aleg să se poarte: diplomatic pentru o viață liniștită, dar în care au multe de lăsat de la ei sau tranșant, situație în care câștigă dreptatea, dar pierd armonia.Nativii singuri pot avea pasiuni intense față de posibili parteneri de cuplu, se pot aventura în relații amoroase, dar pot avea și riscul dezamăgirilor. Dacă Taurii își doresc doar să trăiască clipă, atunci le va fi ușor să își asume posibile consecințe.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt romantici și răbdători în decembrie 2023, astfel că vor reuși să restaureze armonia în cuplu. Știu cum să învârtă cuvintele ca să transforme o ceartă într-o discuție constructivă, sunt atenți la nevoile partenerului de viață și, de asemenea, incearcă să îi facă acestuia mici surprize care să mai alunge rutina din cuplu. Gemenii singuri au șansa astrală să întâlnească o persoană care să le acapareze atenția, alături de care pot construi o relație de dragoste frumoasă și longevivă. Sărbătorile de iarnă îi surprind pe Gemeni în tr-o atmosfera plină de iubire, de pace sufletească și împlinire.

Rac

Nativii Rac au nevoie de multă iubire, înțelegere și susținere din partea partenerului de viață, mai ales în prima jumătate a lui Decembrie 2023. Tocmai pentru că și partenerul de viață poate fi pierdut în rutina zilnică, astrologul le recomandă Racilor să încerce să deschidă discuții despre starea lor, despre nevoile pe care le au și să încerce să îi transmită mesajul potrivit partenerului de viață. În funcție de cât de bună este comunicarea în cuplu, Racii se pot bucura de armonie în relație în decembrie 2023. Nativii celibatari vor avea multe ieșiri, pot cunoaște oameni noi, însă tendința lor este de liniștire, de stat în casă în pat și relaxat, de vizite a oamenilor dragi. Nu se vor grăbi să se avânte într-o relație, decât dacă, să zicem, cunoșteau deja persoana respectivă de ceva timp.

Citește continuarea AICI

Citește și: Combinație astrală pasională: Venus în Scorpion. Cum se schimbă viața amoroasă a zodiilor până pe 29 decembrie 2023