Cupidon se joacă cu sufletul lui Horațiu Moldovan! Cine este femeia care i-a furat inima goalkeeper-ului Naționalei de fotbal a României

Portarul naționalei de fotbal a României, Horațiu Moldovan, a fost lovit în plin de Cupidon! Cine este misterioasa femeie care a cucerit inima portarului de la Atletico Madrid? La doar 26 de ani, fotbalistul se află într-o relație cu o frumoasă cântăreață din România.

07 mart. 2024, 15:36

După transferul său la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu a făcut doar valuri în cariera sa fotbalistică, ci și la capitolul dragoste. Goalkeeper-ul pare să își fi găsit fericirea alături de Aza Gabriela, o blondă atrăgătoare și talentată din lumea muzicii.

Citește și: Verdict neaşteptat dat de Curtea de Apel în dosarul legat de MARCA STEAUA. Cum s-a terminat războiul dintre Florin Talpan şi Gigi Becali

Despre idila lor, Horatiu Moldovan și Aza Gabriela (25 de ani) au preferat să păstreze discreția. Cu toate acestea, dovezi ale relației lor au început să se strecoare. Gabriela a distribuit câteva postări pe Instagram din Madrid, dând astfel indicii despre legătura lor. Unul dintre aceste indicii? Prezența într-o postare a unei borsete de lux, ce aparținea lui Horațiu Moldovan, mai exact un portofel Louis Vuitton.

Originară din Călărași, Gabriela Amzaru, cunoscută sub numele de Aza Gabriela, a făcut senzație ca semifinalistă la Vocea României în 2015 și a susținut numeroase concerte după semnarea unui contract cu Adrian Sînă, fost membru al trupei Akcent. De asemenea, ea a fost concurentă în emisiunea „Bravo! Ai Stil” de la Kanal D.

În ultima perioadă, Aza a petrecut mai mult timp la Madrid, asistând la meciurile lui Horațiu Moldovan pe stadionul „Wanda Metropolitan”. Chiar dacă Moldovan nu a debutat încă pentru echipa lui Diego Simeone, cei doi s-au bucurat de atmosfera magnifică din tribune.

Artista româncă a mai avut o relație cu un fotbalist, Dragoș Nedelcu, fostul jucător al FCSB-ului. În primăvara anului 2022, cuplul a pus capăt relației de aproximativ doi ani.

La acea vreme, Aza Gabriela a explicat că principalele motive ale despărțirii au fost diferențele de stil de viață dintre ei și dificultățile generate de distanță.

”Drumurile noastre erau foarte diferite, era extrem de greu să ne vedem. Ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță. Am stat cu el în casă doi ani, iar al treila an a fost foarte greu. El a stat în Germania, a avut un contract acolo, iar apoi a venit în România și s-a dus în Constanța. Pe la final ne-am mai descurcat noi, dar a fost greu. Nu e vorba doar de distanță, cât era drumul ăsta diferit. Uneori e greu de înțeles…

Nu mi-aș dori să fie în permanență lângă mine, dar să fie acolo și să am susținere. Fotbaliștii trebuie să aibă lângă ei o femeie care să fie acasă, iar eu nu eram, eram plecată cu treabă.  Nu e vorba că îmi pare rău (n.r. că s-a despărțit de Dragoș Nedelcu). Ne-am iubit foarte mult, am ținut extrem de mult unul la altul, dar am simțit amândoi că nu mai merg lucrurile și am ales să luîm această decizie.

Femeia care vrea un fotbalist trebuie să nu facă nimic, doar să stea după el. Să fie acasă când el vine din cantonament, să îl aștepte cu mâncare acasă și să stea lângă el. Eu făceam chestia asta, dar nu am mai putut să o duc.

El era un băiat foarte ok și foarte liniștit. Eu eram plecată la concert și el stătea cu gândul dacă am terminat, dacă…. Și eu stăteam să îi dau mesaje că am terminat, că nu știu ce… Chestiile astea… Nu știu dacă te saturi, dar se umple paharul.

Nu m-ar deranja (n.r. dacă vorbește cu altă fată). Nouă ne-a fost foarte greu în ultimul an, mai ales pentru mine. Relația s-a cam răcit. Poate se întoarce la București, e posibil să se întoarcă la FCSB. Nu, nu mai vreau (n.r. să se împace cu Dragoș Nedelcu). Eu știu că mă iubește cu adevărat, mai mult ca sigur mă iubește și acum, dar eu nu mai vreau. Sunt sigură pe mine. Dacă te întorci în trecut…”, a spus Aza Gabriela, la momentul respectiv.

Citește și: CTP o apără pe Simona Halep şi îl desfiinţează pe dr. Pompiliu Popescu. „E dezgustător. A insultat-o în toate felurile” VIDEO