Verdict neaşteptat dat de Curtea de Apel în dosarul legat de MARCA STEAUA. Cum s-a terminat războiul dintre Florin Talpan şi Gigi Becali

Florin Talpan, juristul Clubulul Sportiv al Armatei (CSA), a obținut o victorie semnificativă în procesul pentru marca Steaua împotriva celor de la FCSB. După o serie de amânări, Curtea de Apel a emis verdictul în data de 7 martie, respingând cererea FCSB de anulare a tuturor mărcilor folosite de CSA Steaua.

07 mart. 2024, 13:08
Verdict neaşteptat dat de Curtea de Apel în dosarul legat de MARCA STEAUA. Cum s-a terminat războiul dintre Florin Talpan şi Gigi Becali
Verdict neaşteptat dat de Curtea de Apel în dosarul legat de MARCA STEAUA. Cum s-a terminat războiul dintre Florin Talpan şi Gigi Becali

Verdict neaşteptat dat de Curtea de Apel în dosarul legat de MARCA STEAUA. Această decizie confirmă că toate mărcile înregistrate de CSA Steaua rămân intacte și sunt deținute de Steaua București, clubul din Liga 2. Sentinţa marchează o victorie semnificativă pentru Florin Talpan și CSA Steaua în confruntarea lor juridică îndelungată împotriva FCSB şi a lui Gigi Becali. În urma deciziei, stema AS Armata din 1947, stema CCA și alte mărci asociate rămân sub proprietatea CSA Steaua, scrie GSP.

Citeşte şi: Petre Roman aruncă bomba în disputa CSA – FCSB. Care echipă este adevărata Steaua: „Asta s-a întâmplat. Ştiu lucruri. Cum să preiei aşa?”

Decizia Curții de Apel este un punct culminant al unui proces lung și controversat. După ce CSA Steaua a fost decăzută din dreptul de a folosi patru mărci în 2019, clubul a contestat această decizie, iar cazul a fost trimis la Curtea de Apel după decizia ICCJ. Cererea FCSB de a anula mărcile deținute de CSA Steaua a fost acum respinsă ferm de instanța de apel. Această victorie reprezintă o etapă semnificativă pentru suporterii steliști și pentru CSA Steaua, consolidându-și dreptul asupra mărcilor și identității lor tradiționale în lumea fotbalului românesc.

Citeşte şi: Florin Talpan pune punctul pe „i” în conflictul cu Gigi Becali: „L-am învins pe toate planurile. I-am luat nume, marcă, palmares”

„Stați să vedem ce spune Curtea de Conturi, că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul, 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batem joc de ea? Au zis că marca costă mulți bani. Și vine un ministru: „Bine, mă, voi vă jucați cu Becali?”. Că numai pe Hotărâre de Guvern se poate acolo. Acolo nu poți să vinzi marca aia că vor ei la un investitor. Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație! Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani! Pentru ce să cheltuim bani când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul. O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine, să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 de euro, o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș”, a declarat recent Gigi Becali.