Cuplu-bombă în showbiz! Un star de la Pro TV s-a cuplat cu DJ Harra FOTO

DJ Harra, cunoscută drept vedeta cu cea mai frumoasă pereche de sâni din showbiz, i-a căzut cu tronc unui actor dintr-un serial celebru de la Pro TV.

06 dec. 2019, 08:34
Cuplu-bombă în showbiz! Un star de la Pro TV s-a cuplat cu DJ Harra FOTO

DJ Harra, pe numele său Dana Neacşu, face furori în rândul bărbaților mai ales după ce şi-a pus silicoane. Ciao! scrie că frumoasa artistă ar fi la începutul unei relații cu actorul george Piştereanu, care joacă în serialul „Vlad” de la Pro TV.

Cei doi au fost nedezlipiți la petrecerea Pro TV, care a avut loc recent. Cei doi ar fi un frumos început de relație, însă cei doi nu se grăbesc să tragă momentan concluzii și nici să facă vreo declarație.

Dj Harra şi-a pus silicoane în secret. Cum arată noile achiziţii FOTO

DJ Harra a avut relații cu nume cunoscute din showbiz, precum Cătălin Cazacu, Liviu Vârciu, Gabriel Torje şi Mihai Rait Dragomir. Vedeta a trecut printr-o drama cumplita în copilărie. La doar cateva ore de la nastere, mama sa biologica a fugit din spital si a parasit-o. Mica si grav bolnava, fetita a fost crescuta de asistentele de la Spitalul Judetean Craiova timp de trei luni, dupa care a avut norocul de a fi adoptata.

George Piștereanu este un actor apreciat de public, devenit celebru după ce a interpretat rolul unui pușcăriaș în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”.