Cuplu bombă la Exatlon! Diana Bulimar se iubeşte cu un războinic: „Nu le place să iasă în faţă”

Doi foşti concurenţi de la Exatlon au şocat pe toată lumea după ce s-a aflat că formează un cuplu. În competiţie, ea a făcut parte din echipa Faimoşilor, iar el era alături de Războinici.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 16:20

Este vorba despre Diana Bulimar şi Gabriel Nedelcu. Cei doi s-au îndrăgostit după Exatlon şi s-au afișat pentru prima dată împreună la ziua lui Mihai Berar, fost concurent în sezonul al treilea al emisiunii.

Am fost alături de Mihai timp de o săptămâna întreagă. M-am simțit perfect în Câmpia Turzii, revederea cu Mihai fiind cu atât mai făină cu cât nu ne mai văzuserăm încă dinainte de pandemie. Ba mai mult, a fost ca și când aș fi fost și eu sărbătorit, grație surprizei pe care mi-a făcut-o iubita mea, care a conspirat cu Alex și cu Mihai, apărând inopinat vineri seară la party-ul la care eram”, a povestit Gabriel Nedelcu pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi EXATLON, de unde vine numele emisiunii care doboară recorduri de audienţă

Recent, Diana Bulimar și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Gabriel Nedelcu a postat prima fotografie cu ei împreună.

Cei doi preferă discreţia şi să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. „Diana și Gabi se iubesc, și sunt foarte frumoși împreună. Totuși, nu vor să bată moneda pe povestea lor, întrucât, consideră că ceea ce simt ei acum nu trebuie împărțit cu toată lumea. Amândoi sunt discreți și au mers linia asta în relațiile lor de-a lungul timpului. Nu le place să iasă în față, să vorbească despre nimic ce ține de intimitatea lor. Până la urmă, este o alegere… alegerea lor”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru kfetele.ro.