Cuplu de canadieni fascinat de tradițiile de nuntă din România. Cei doi au nimerit din întâmplare la eveniment și s-au prins în horă plini de entuziasm

Doi vloggeri canadieni, aflați pentru a doua oară în România, au nimerit din întâmplare la o nuntă desfășurată la Craiova și au rămas fascinați de tradițiile de nuntă de la noi. Imaginile au devenit virale pe reţele sociale.

06 iul. 2023, 15:16
Cuplu de canadieni fascinat de tradițiile de nuntă din România. Cei doi au nimerit din întâmplare la eveniment și s-au prins în horă plini de entuziasm

Nuntă ca în România nu găsești nicăieri în lume. La această conlcuzie au ajuns și Steve și Ivana, doi vloggeri de turism canadieni. Cei doi se aflau în vizită la o gospodărie din Craiova, moment în care fost invitați să participe la o nuntă tradițională românească. Fiind o experiență inedită pentru ei, au acceptat pe loc. Înarmați cu camera de filmat, cei doi au intrat în atmosfera de poveste, iar experiența au postat-o pe Youtube.

Chiar acum, în timp ce vorbim, am fost invitați la o nuntă în sat. Problema e că port un tricou, așa că nu sunt sigur dacă pot merge acolo. Mă gândesc că mirele și mireasa nu vor un străin în tricou acolo, așa că nu avem așteptări„, povestește Steve, potrivit antena 3

Au fost primiți cu multă căldură de nuntași și au primit cocarde.

Mireasa s-a dus la domnișoara de onoare și i-a spus să ne pună flori în piept. Apoi am primit floarea mea. Ca să nu mă simt ca și cum aș încurca. Wow, ce drăguț! Frumoasă petrecere„, spune canadianul.

Petrecerea a început cu o horă tradițională, în care cei doi s-au prins cu mult entuziasm. După dans, cei doi canadieni au fost martorii tradițiilor urmate cu sfințenie de cei doi miri.

Citeste si Italian prins în horă, după ce a făcut autostopul în România. A ajuns să fie invitat la o nuntă tradițional românească: „Unde am ajuns?”

Au plecat apoi spre ferma unde erau cazați, nu înainte de a-și exprima încă o dată recunoștința pentru ospitalitatea oamenilor.

Mulțumesc foarte mult, mulțumesc România! Felicitări frumosului cuplu. E atât de frumos!„, a mai spus turistul canadian.

Clipul cu cei doi turişti canadieni la nunta din Craiova a devenit în scurt timp viral, spre bucuria tuturor românilor care au văzut încă o dată cum ţara şi tradițiile noastre sunt extrem de apreciate. Experiența celor doi a fost apreciată şi de alți internauţi străini, care cu această ocazie au descoperit pentru prima dată România.