Cuplu de români stabilit în Londra, condamnat la închisoare pentru proxenetism. Cei doi obligau tinerele racolate să întreţină relaţii intime şi cu 15 bărbaţi pe noapte, în schimbul a 20 de lire pe săptămână

Nicuşor şi Rodica Gheorghe au recrutat 10 femei românce, dintre care unele chiar de 18 ani, pe care le-au dus în Anglia la prostituţie.

12 mart. 2022, 21:56
Cuplu de români stabilit în Londra, condamnat la închisoare pentru proxenetism. Cei doi obligau tinerele racolate să întreţină relaţii intime şi cu 15 bărbaţi pe noapte, în schimbul a 20 de lire pe săptămână

Români stabiliţi în Londra acuzaţi de proxenetism. Cei doi români care, în prezent, sunt divorţaţi, erau patronii unui bordel în estul Londrei, care a funcţionat din 2010 până în 2019. Atunci, poliția a descins la respectiva adresă și a descoperit mai multe femei închise într-o cameră. Soţii Gheorghe au fost condamnaţi în urma unui proces care a durat cinci săptămâni şi în care cei doi au refuzat să depună mărturie în apărarea lor.

În timpul acestui proces, am auzit mărturiile a zece românce care au fost obligate să se prostitueze – nu a fost stilul de viață ales. A fost o poveste tristă și sordidă despre degradare și exploatare. Femeile acelea erau exploatate cu cinism, tratate ca mărfurile, ca niște vehicule sau mașini de închiriat”, a spus judecătorul Andrew Goymer, potrivit Daily Mail.

Nicușor, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce a fost condamnat pentru două capete de acuzare de viol, nouă capete de acuzare de trafic, zece capete de acuzare pentru proxenetism și o acuzație de spălare de bani.

Citeste si Tibi Ușeriu, detalii fabuloase din viața lui de infractor! “Am împușcat un gardian”

În cazul Rodicăi, 33 de ani, judecătorul a considerat că ea a jucat un rol mai puţin important în această infracţiune. Astfel, femeia s-a ales cu cinci ani de închisoare după ce a fost condamnată pentru două capete de acuzare de trafic de persoane, opt capete de acuzare pentru proxenetism și o acuzație de spălare de bani.

Români stabiliţi în Londra acuzaţi de proxenetism. Şi-au obligat o prietenă să se prostitueze în schimbul a 20 de lire pe săptămână

Una dintre victime era prietenă de familie cu soţii Gheorghe. Ea a fost ademenită în Marea Britanie de către Gheorghe sub pretextul că o ajută să obţină un job de chelneriță. Timp de patru ani a practicat prostituţia, fiind nevoită să facă sex şi cu 15 bărbați într-o singură seară. Pentru acest „serviciu”, femeia era remunerată cu 20 de lire sterline (puţin peste 100 de lei)… pe săptămână.

A fost violată de Nicușor, care a şantajat-o că, dacă îl reclamă la poliţie, îi va spune familiei ei că este prostituată. Tânăra a scăpat doar după ce s-a confesat unei persoane care a ajutat-o ​​să se întoarcă în România.

Potrivit Poliţiei, cuplul de infractori a transferat peste 150.000 de lire sterline din Marea Britanie în perioada în care deţineau bordelul. Cu aceşti bani, şi-au construit proprietăţi şi au deschis afaceri în România.

Citeste si Cine e românul de pe lista celor mai căutaţi infractori publicată de Europol