Cuplu-surpriză la Asia Express 2024. Cu cine va face actorul Adrian Nartea echipă

”America Express”, așa cum s-a numit show-ul de aventură de la Antena 1 în ultimele două sezoane, își schimbă denumirea și redevine ”Asia Express”. Filmările pentru această ediție vor debuta la finele lunii februarie 2024, show-ul urmând să fie transmis din toamnă. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri!

06 feb. 2024, 18:35
Cuplu-surpriză la Asia Express 2024. Cu cine va face actorul Adrian Nartea echipă

Asia Express 2024 ar urma să se filmeze în Thailanda, Malaezia și Filipine. Printre concurenți se vor afla Adrian Nartea, Anca Țurcașiu și fiul ei, Radu Alexandru Cristian, care a evitat până acum expunerea excesivă în fața camerelor de filmat. De asemenea, printre concurenți se vor afla și Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe.

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, foști concurenți Asia Express, vor fi printre prezentatorii noului sezon.

Cuplu-surpriză la Asia Express 2024

Potrivit surselor Unica.ro, coechipierul actorului Adrian Nartea ar urma să fie jurnalistul Antenei 1 Valentin Butnaru.

Nu este prima apariție a lui Valentin Butnaru la Asia Express. Acesta a mai apărut în emisiune și în ediția din 2019, dar nu în calitate de concurent. La patru ace, îmbrăcat în costum, Valentin Butnaru a ajuns în în fața vedetelor, în India, pentru a le supune la un test ce avea să decidă ordinea plecării lor în cursă. Valentin s-a dovedit, la acel moment, un real ajutor pentru concurenți.

Citeste si Scanadal uriaş: Lia Bugnar face acuzaţii grave la adresa producătorilor emisiunii Asia Express. „Dansezi cum vor ei. Eşti un cobai”

Niciodată nu mi-aș fi imaginat că voi merge în spatele unei camionete într-un costum, cu troller-ul după mine, mai ales în India. Îmbrăcat la patru ace, încercând să fac autostopul, nici nu am avut timp să realizez că îmi este cald. În Asia Express este mult mai greu decât m-am gândit”, spunea, la acel moment, prezentatorul știrilor Observator 12.

Asia Express 2024

De ce nu se va mai face America Express 2024

Sezonul anterior America Express, filmat în Columbia, Ecuador și Argentina, a fost câștigat de Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Emisiunea produsă de Mona Segall este difuzată la Antena 1 și a debutat la data de 12 februarie 2018 sub numele de Asia Express.

Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru CANCAN.RO.

Citeste si Adda, despre experiența traumatizantă de la Asia Express, unde a fost însoțită de soțul ei: „Am urât fiecare zi, mă simțeam îngrozitor, făceam atacuri de panică”