Cuplul de pe scenă s-a refăcut în ceruri, Florin s-a dus alături de Mădălina Manole. „Marea ta frumoasă e tristă astăzi. Odihnește-te în pace, Florin!”

Florin Apostol a murit la vârsta 58 de ani. Artistul s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimii ani, având mai multe probleme de sănătate. De-a lungul carierei, acesta a avut numeroase colaborări cu artiștii generației de aur.

09 dec. 2023, 07:40
Cuplul de pe scenă s-a refăcut în ceruri, Florin s-a dus alături de Mădălina Manole. „Marea ta frumoasă e tristă astăzi. Odihnește-te în pace, Florin!”

Cântărețul Florin Apostol s-a stins din viață. Acesta se confruntă cu probleme serioase de sănătate și se pare că boala l-a doborât. A trecut prin situații dificile în viață, însă a știut de fiecare dată să se ridice și să o ia de la capăt. Familia și apropiații sunt devastați de moartea lui.

Artistul a ajuns să cânte pe marile scene, alături de Mădălina Manole. După lupta cu o serie de afecțiuni grave, Florin Apostol a murit la vârsta de 58 de ani.

Vestea că regretatului artist a trecut la cele veșnice a fost dată de foștii colegi de breaslă ai acestuia. Florin Apostol s-a retras în lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani. Încă de pe atunci, artiștii apropiați ai acestuia au aflat despre problemele de sănătate pe care le avea.

Lumea artiștilor din România este mai săracă începând de astăzi. Cântărețul cunoscut ca „prietenul  mini vedetelor” a murit la 58 de ani. În mediul online, vestea morții acestuia a declanșat un val uriaș de reacții.

Actorul american Ryan O’Neal, cunoscut din „Love Story”, a murit

Începem ziua cu o veste tristă. Prietenul mini vedetelor, jurat în multe festivaluri Belle Arti, Maestrul Florin Apostol, a plecat să cânte îngerilor. Drum lin, Maestre. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne mereu în amintirea noastră ca un om deosebit, un artist adevărat de la care am învățat multe lucruri frumoase. Dumnezeu să-ți lumineze calea”, a scris Vali Pascalnii pe Facebook.

Marea ta frumoasă e tristă astăzi. Odihnește-te în pace, Florin Apostol, prieten și coleg!”, este mesajul dureros al lui Daniel Iordăchioaie.

Drum lin printre stele”, a scris Aurel Moga pe rețelele de socializare.

Drama din spatele zâmbetului afișat pe scenă
Florin Apostol a debutat în muzică la  Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 88. Acesta a câștigat în cadrul competiției un trofeu la secțiunea ”Interpretare”.

Ulterior, acesta a intrat în lumea radioului  și televiziunii. De asemenea, acesta a fost solist vocal al Teatrului Alexandru Davila din Pitești. A fost coleg cu nume celebre precum  Daniel Iordăchioaie, Dumitru Lupu și Otilia Rădulescu.

Doliu în lumea cinematografiei. A murit unul dintre actorii din seria Peaky Blinders la 65 de ani. Avea o tumoare la creier

Cântărețul a trecut în 2019 printr-o încercare extrem de grea. Acesta a rămas fără un acoperiș deasupra capului, după ce locuința i-a fost mistuită de un incendiu devastator. În perioada respectivă, artiști precum Monica Anghel, Mirabela Dauer, Corina Chiriac sau Ovidiu Komornyik s-au mobilizat pentru a strânge fonduri destinate construirii unei noi locuințe pentru aceasta.