Cuplul MOMENTULUI în muzica românească! Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţă: „Suntem împreună din noiembrie!” FOTO

O cunoscută și iubită intrepreta de muzică populară din Ardeal este în culmea fericirii. Pe lângă cariera de succes și în plină ascensiune, aceasta mai are un motiv în plus de bucurie. De câteva luni, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg de breaslă.

14 mart. 2019, 06:29

Adina Simona Popovici și Mihai Sicoe, căci despre ei este vorba, doi cunoscuți intrepreţi din muzica populara, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. S-au întâlnit la diferite evenimente, s-au îndrăgostit, iar, de aproape 5 luni, au o relaţie deja sudată.

Bianca Drăguşanu, REACŢIE-ŞOC după despărţirea de Alex Bodi. Ce a putut să spună despre FOSTUL IUBIT

Cunoscuta intepretă de muzică populară din Ardeal ne-a povestit cum s-au cunoscut, dar, mai ales, cât de tare s-a schimbat viaţa ei de când trăieşte alături de artistul Mihai Sicoe, cel care a dat recent lovitura cu hit-ul „Pleacă iubire”.

„L-am cunoscut pe Mihai, în luna august la Cluj-Napoca. Aveam evenimente diferite dar în săli apropiate, vorbisem pe rețelele de socializare înainte cu câteva luni, dar nu am avut ocazia să ne întâlnim până atunci, ne-am întâlnit în fiecare pauză de la cântat și am continuat să vorbim. Suntem împreună din luna noiembrie și ne iubim pe zi ce trece tot mai mult!”, ne-a declarat Adina Simona Popovici.

De asemenea, Adina Simona Popovici ne-a dezvăluit şi ce a atras-o la Mihai Sicoe. Mai mult, cei doi au și planuri de căsătorie, însă nu vor să grăbească lucrurile: „La Mihai îmi place tot, m-a atras tot. Este un om modest, corect, perfectionist și are un suflet minunat! Este cel mai bun și frumos bărbat pe care l-am cunoscut. Discutăm foarte mult despre viitorul nostru, ne dorim să ajungem să ne căsătorim, dar în același timp nu vrem să grăbim lucrurile. Avem încredere în dragostea pe care ne-o purtăm și sperăm să ne unim destinele și în fața lui Dumnezeu, să formăm o familie pe viitor”, spune intrepreta de muzică populară.

Bianca Drăguşanu, ÎNVINEŢITĂ de fostul iubit. Cum arată vedeta după ce a fost AGRESATĂ FIZIC de Alex Bodi FOTO

Mai mult decât atât, Adina Simona Popovici și Mihai Sicoe au deja în plan prima lor piesă împreună, care va fi lansată în scurt timp: „Acum lucrăm la o piesă împreună, primul nostru cântec, de aceea nu ne grăbim să-l facem pentru că dorim să aducem ceva frumos în fața publicului care ne iubește și ne apreciază. Vom merge împreună la concerte, dar va fi mai greu pentru anul acesta și anul viitor să cântăm împreună pentru că avem evenimentele luate separat, dar atunci când suntem disponibili ne face o mare plăcere să cântăm împreună. Primul eveniment pe care l-am avut împreună a fost anul trecut în Spania, în 1 Decembrie. Lângă Mihai radiez de fericire. Cântările sunt mai frumoase, mai ușoare și parcă nu aș dori să se mai termine evenimentul atunci când sunt lângă el, lângă omul pe care-l iubesc”, ne-a mai dezvăluit Adina Simona Popovici.

Bianca Drăguşanu l-a şi uitat pe Alex Bodi. Cine este NOUL MILIONAR din viaţa vedetei FOTO

Adina Simona Popovici este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzica populară din Cluj-Napoca. „Mi s-o spart oglinda aseară” este unul dintre cele mai ascultate cântece ale ei din Ardeal. Mihai Sicoe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzica de petrecere și populară din Alba Iulia. Hit-urile „Prințul din castel” și „Pleacă iubire” i-au adus un mare succes îndrăgitului cântăreț.