Cuplul momentului în showbiz-ul românesc. Uite cum au fost prinşi de paparazzi

Diana Munteanu a suferit după divorţul de fotbalistul Claudiu Niculescu, dar a rămas o prezenţă discretă, concentrându-se pe creşterea fiului lor, David.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 08:44

Zvonurile spun că, la fel ca în cazul primei căsnicii a fotbalistului, motivul divorţului dintre Claudiu şi Diana a fost infidelitatea acestuia. Prezentatoarea TV a rămas însă tăcută, refuzând să dea prea multe informaţii, tocmai pentru a-şi proteja fiul.

Timpul a trecut, iar aceasta pare că şi-a revenit din toate punctele de vedere. Diana Munteanu este acum prezentatoarea emisiunii „Bravo, România” la Antena 1 şi s-ar părea că nu o duce rău nici pe plan sentimental. Aceasta a fost filmată în ipostaze tandre cu un băiat de bani gata din Bucureşti, numit printre prieteni Bi.

Deşi acesta este o prezenţă la fel de discretă atunci când vine vorba de domniţele din viaţa sa de crai de Dorobanţi, se pare că acest fapt nu se datorează cavalerismului ci… nehotărârii de care dă dovadă pe plan sentimental. Sursele afirmă că acesta a făcut aceeaşi eroare care a îndepărtat-o pe frumoasa blondină de soţul ei: a călcat strâmb.

Se pare că Bi a jucat la dublu, jonglând cu două Diane, una blondă şi una brunetă. Cea de-a doua este nimeni alta decât Diana Gureşoaie, fostă „strâmba lui Dodel”, actualmente divă prin Miami. Bietul Bi nu s-a putut decide, iar Diana Munteanu l-ar fi abandonat pe junele indecis, simţindu-se umilită.

Imaginile filmate ne arată însă că blondina s-a întors înapoi la Bi după ce acesta a decis să renunţe la brunetă, semn că este mult mai permisivă decât era atunci când a divorţat. Nu ştim dacă singurătatea sau demonstraţiile de iubire ale băiatului de bani gata au convins-o pe Diana Munteanu să reia legătura cu acesta, dar cei doi porumbei par să mai acorde o şansă relaţiei.