Cupluri de la Hollywood care s-au DESPĂRŢIT în 2013

2013 a fost un an cu multe despărţiri în rândul vedetelor de la Hollywood, unele suprinzătoare (Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones), altele mai previzibile (Justin Bieber şi Selena Gomez). Mai jos sunt cele mai influente cupluri de la Hollywood care au pus capăt relaţiei în 2013.

RomaniaTV.net
02 ian. 2014, 08:47

Robert Pattinson şi Kristen Stewart

Kristen Stewart şi Robert Pattinson s-au întâlnit pe platourile de filmare la Twilight şi au format un cuplu, până când actriţa l-a înşelat pe Robert cu regizorul filmului Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders.

Robert Pattinson a decis să o ierte pe Kristen Stewart şi să se împace cu ea. Cei doi actori, care au avut o relaţie de patru ani, au decis să se despartă, însă, din nou în luna mai, de data aceasta definitiv.

În luna iulie 2012, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders. Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

Miranda Kerr şi Orlando Bloom

Cei doi au confirmat în octombrie că de câteva luni nu mai trăiesc împreună.

„Într-un comunicat comun, Orlando Bloom și Miranda Kerr anunță că s-au despărțit amiabil în urmă cu câteva luni. După șase ani împreună, ei au hotărât că este mai bine să se despartă”, se arată într-un mesaj dat publicității de reprezentanții celor doi.

Starul din „Pirates of the Caribbean” și modelul de la Victoria’s Secret și-au început relația în 2007 și s-au căsătorit în iulie 2010.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au despărţit oficial în septembrie, după o perioadă în care au fost văzuţi foarte rar împreună în public.

Miley şi Liam au decis să rupă logodna, după o relaţie care a început în urmă cu patru ani.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Ultimul cântec/ The Last Song”, în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Cele două vedete s-au logodit în mai 2012

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

După un mariaj care a durat 13 ani, Michael Douglas (68 ani) şi Catherine Zeta Jones (43 ani) au decis să se despartă. Anunţul a fost făcut în luna august.

Se pare că motivul despărţirii sunt problemele psihice ale actriţei, care suferă de tulburare bipolară. Ea a declarat că afecţiunea ei s-a agravat după ce Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât în anul 2010. Acum, acesta s-a vindecat, însă frumoasa actriţă nu a putut să-şi mai revină. Chiar în urmă cu câteva luni, ea s-a internat într-o clinică.

Recent, cei doi au apărut împreună la un eveniment, dar nu se ştie încă dacă relaţia va dura.

Justin Bieber şi Selena Gomez

Justin Bieber, 19 ani, s-a despărţit de Selena, 21 de ani, la sfârşitul anului trecut şi, deşi a încercat să o recâştige, nu a fost posibil. Cei doi au fost împreună aproape doi ani.

CITEŞTE ŞI: Justin Bieber într-o ipostază PENIBILĂ. Fanii s-au PLICTISIT de gafele tânărului EXCENTRIC VIDEO

Nina Dobrev şi Ian Somerhalder

Nina Dobrev, în vârstă de 24 ani de ani, şi Ian Somerhalder, de 34 de ani, au decis să se despartă după de relaţie care a durat mai bine de trei ani, fiind îndrăgostiţi atât în scenariul producţiei cât şi în viaţa reală.

Citeşte şi Actriţa din serialul „Vampire Diaries” l-a făcut pe moderatorul unei emisiuni să roşească VIDEO

Cei doi actori joacă rolul Elenei Gilbert şi al lui Damon Salvatore şi promit să rămână continue filmările, cu toate că nu mai formează un cuplu. De-a lungul timpului cele două vedete au vorbit despre relaţia lor, Ian declarând că nu voia să fie într-o relaţie cu Nina, dar nu a putut rezista sentimentelor pe care le avea pentru ea.