Cupluri magice în funcţie de zodie

Toată lumea îşi dă cu părerea care zodii sunt compatibile şi care nu. E uşor de observat că o Balanţă se va înţelege repede cu un Geamăn sau un Peşti şi un Scorpion se vor simţi atraşi magnetic unul de celălalt. Sau că Berbecii sunt exasperaţi de Raci, iar Fecioarele nu pot să suporte Săgetătorii.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 11:11
Cupluri magice în funcţie de zodie

Există însă şi cupluri care după criteriile clasice, n-ar fi neapărat compatibile. Şi totuşi, ceva special le ţine împreună, uneori în ciuda neconcordanţelor evidente. Ne referim aici la un tip foarte special de cuplu, format între nativii celor două zodii având acelaşi guvernator.

Cele mai nepotrivite zodii pentru o relaţie pe termen lung

În astrologia tradiţională de dinaintea descoperirii planetelor transsaturniene, fiecare planetă guvernează două zodii: una cu aspectul său minus, receptiv, feminin şi una în aspectul său dinamic, emisiv, plus, masculin. Iar când nativi din aceste două zodii interacţionează, ceva magic se petrece: undeva, în adâncul sufletului lor, resimt întregirea a „ceva”. Ca şi cum celălalt îi aduce „jumătatea lipsă”. Nu la lumina zilei, nu dacă stau de vorbă. Nici măcar dacă fac dragoste. Ci undeva mult mai adânc, acolo unde nu poţi să spui decât: „Nu ştiu de ce îl iubesc… dar îl iubesc atât de mult!”

Descoperă care sunt cuplurile magice în funcţie de zodie pe Unica.ro.