CURAJ NEBUN în zile geroase. Un bărbat traversează Canada în lenjerie intimă VIDEO

Un bărbat de 43 de ani, supravieţuitor al cancerului testicular, a pornit într-o misiune neobişnuită de strângere de fonduri pentru bolnavii de cancer. Doar cu boxeri şi bocanci în picioare, canadianul şi-a propus să străbată ţara dintr-un capăt în altul în 21 de zile. Singura condiţie este să facă autostopul şi să nu poarte altceva decât lenjeria intimă.

RomaniaTV.net
20 nov. 2012, 15:27
CURAJ NEBUN în zile geroase. Un bărbat traversează Canada în lenjerie intimă VIDEO

Să traversezi Canada de pe o coastă pe alta doar în lenjeria intimă presupune mult curaj.

„Fac autostopul de pe o coastă pe alta în lenjeria intimă pentru a strânge bani şi a atrage atenţia oamenilor asupra cancerului testicular„, spune Mark Mcintire.

Toţi banii pe care Mark îi strânge în călătorie sunt donaţi societăţii canadiene pentru lupta împotriva cancerului.

Canadianul a deschis şi un site, unde oricine îi poate cumpăra o pereche nouă de lenjerie intimă sau îi poate oferi un drum cu maşina. Temerarul nu refuză o haină care să-i ţină de cald atunci când traversează teritoriile înzăpezite, sau o cină caldă.

„Nimeni nu vrea să îngheţ. Mereu voi avea lenjeria pe mine, dar dacă mă vedeţi pe drum în preeria îngheţată poate sunteţi amabili să îmi donaţi o geacă”, a mai spus bărbatul.

Canadianul nu este la prima acţiune de acest gen. În urmă cu doi ani Mark a strâns 50 de mii de dolari pentru bolnavii de cancer după ce a participat la un reality show numit „Un tip acasă în lenjerie intimă”.