Curaj TERIBIL: Un băieţel de 9 ani s-a luptat cu un CROCODIL IMENS GALERIE FOTO VIDEO

Băiatul are numai nouă ani, dar a reuşit să scape din colţii unui crocodil, care îl atacase în timp ce înota. În mod suprinzător, bravul James Barney s-a ales doar cu răni uşoare.

11 aug. 2014, 07:58

Băiatul a vrut să se răcorească în lacul din apropierea casei. Distracţia lui a avut însă un final teribil. „La început am crezut că se joacă cineva cu mine. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă#, a declarat James Barney.

Copilul a fost atacat de un crocodil cu o lungime de peste 2 metri şi jumătate şi o greutate de aproape 200 de kilograme. În mod suprinzător, copilul a reuşit să învingă uriaşul animal, potrivit România TV.

Citeşte şi Gest DUBIOS făcut de un BĂRBAT: A MERS pe un CROCODIL, riscând să fie MÂNCAT de VIU VIDEO

„M-am aplecat să-l apuc şi atunci i-am simţit fălcile, i-am simţit colţii. Nu am ştiut ce să fac. Am reacţionat imediat şi l-am lovit de câteva ori. În final am mai avut puţină energie să-i descleştez fălcile”, a mai povestit James reporterilor veniţi la spial să prezinte cazul nemaipomenit al copilului.

După ce a scăpat cu viaţă din colţii fiarei, băiatul a fost transportat imediat la spital, unde medicii au fost uimiţi că a scăpat doar cu răni uşoare.