Curat ghinion pentru o tânără care a pus casa de marcat într-o geantă după ce a participat la un târg

O tânără care a participat la un târg cere ajutor pe Facebook după s-a trezit din greșeală cu un bon pe care era tipărită o sumă de aproape 10 ori mai mare decât cea pe care o strânsese ea din vânzarea unor produse la târg.

04 iul. 2023, 15:12
Curat ghinion pentru o tânără care a pus casa de marcat într-o geantă după ce a participat la un târg

Curat ghinion pentru o tânără care a pus casa de marcat într-o geantă după ce a participat la un târg. Într-o postare pe Facebook, fata cere sfatul utilizatorilor după ce tastele casei de marcat s-au apăsat în geantă din greșeală, înregistrând o încasare uriașă.

„Ieri am participat la un târg și am folosit casă de marcat. Am pus-o în geantă la plecare, și pe drumul spre casă, tastele s-au apăsat și a rezultat un bon cu o suma foarte mare.

Citește și: Coşmarul românilor devine istorie. S-a interzis dosarul cu șină la stat. Legea a intrat deja în vigoare

Încasările reale au fost de aproximativ 500 lei.

Există cineva care are experiență cu o astfel de situație și îmi poate explica cum s-a rezolvat”, a întrebat aceasta pe Grupul antreprenorilor din România.

Citește și: Concediu de odihnă 2023. În ce condiții se poate face compensarea în bani a concediului neefectuat

Membrii grupului au reacționat, dându-i sfaturi despre cum să repare greșeala.

”Proces-verbal și gata, ar trebui sa gândim că noi susținem toate instituțiile și lor să le fie frică dacă ne închidem, nu nouă de ei, dacă ne verifică! Faceți un pv și depuneți împreună cu bonul, îți explică contabila.”

„Proces-verbal de anulare bon fiscal

Subsemnatul . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . în calitate de ………………………………la S.C. . …………………. S.R.L., ce are Cod Unic de Înregistrare ……………………….., declar pe propria răspundere că în dată de . . . . . . . . . . . . . am bătut greșit la casă de marcat bonul fiscal nr. . . . . . . . . în valoare de . . . . . . . . . . . Menționez că atașez bonul fiscal greșit acestui Proces verbal.

Semnătură Dată . . . . . . . . . . . . . . .”, a fost unul dintre sfaturi, potrivit ziare.com.