Curăţă vasele de sânge cu o băutură pregătită în casă. Reţeta folosită de Lidia Fecioru: „Se ia câte o lingură după fiecare masă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat reţeta pentru o băutură preparată în casă cu beneficii impresionante în curăţarea vaselor de sânge.

23 mai 2022, 23:30
Curăţă vasele de sânge cu o băutură pregătită în casă. Reţeta folosită de Lidia Fecioru: „Se ia câte o lingură după fiecare masă”

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru băutura pregătită în casă care curăţă vasele de sânge.

100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană pisată, doi litri de apă fierbinte şi două linguri de miere.

Punem într-un borcan seminţele de mărar, apoi cele două linguri de rădăcină de valeriană, care trebuie măcinată înainte. Apoi se toarnă doi litri de apă, lăsăm să scadă până la temperatura de 40 de grade şi abia atunci punem cele două linguri de miere, conform Antena3.

După ce am pus toate ingredientele, se înveleşte borcanul şi îl lăsăm o zi întreagă. Apoi se ia câte o lingură după fiecare masă, timp de 20 de zile, apoi zece zile pauză şi se mai face o tură de 20 de zile. Câte o lingură de trei ori pe zi după masă.

Această băutură este considerată ca fiind un remediu natural pentru curăţarea vaselor de sânge.

Citeşte şi: Dieta Emiliei Ghinescu. Cum a reușit cântăreața să slăbească 10 kilograme: „Nu mi-am micșorat stomacul”. FOTO

De asemenea, Lidia Fecioru a prezentat beneficiile plantei care echilibrează balanța hormonală.

„O să vorbim despre o plantă care face foarte mult bine. Nu poate fi consumată de toată lumea, de aceea să fim atenţi la prospect şi să întrebăm medicul. Traista ciobanului este foarte bună. Se poate consuma şi ca tinctură, dar şi ca ceai. Nu se consumă mai mult de trei luni. Să nu încercăm să-l facem prea tare.

Să-l facem cum trebuie. Peste 1 lingură de plantă punem 250 ml de apă. Se fierbe 5 minute la foc mic şi îl lăsăm 30 de minute la infuzat. Se bea rece. Este bun pentru dereglările hormonale sau peristaltismul colonului. Poate fi folosit ca un sedativ, atunci când nu putem dormi.

Cei cu tiroidă nu au voie să bea şi nici cei care au insuficienţă renală. Tinctura poate intârzia menstruaţia, de aceea să fim atenţi. Ajută la eliminarea apei din corp şi reglează apetitul. Luptă împotriva colesterolului, de asemenea. Este bun şi atunci când avem hemoragii, inclusiv în cazul femeilor care au hemoragie menstruală„, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Citeşte şi: Lidia Fecioru, despre planta -minune care îți rezolvă dereglările hormonale: „Peste o lingură de plantă punem 250 ml de apă”