Dieta Emiliei Ghinescu. Cum a reușit cântăreața să slăbească 10 kilograme: „Nu mi-am micșorat stomacul”. FOTO

Deși nu a avut niciodată în mod real probleme cu greutatea, celebra cântăreață Emilia Ghinescu a reușit, de curând, să slăbească zece kilograme, iar procesul nu a fost deloc ușor.

23 mai 2022, 21:19

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Emilia Ghinescu a vorbit detaliat despre lupta ei cu kilogramele în plus care, spune ea, se dau mult mai greu jos pe măsură ce înaintezi în vârstă.

Dieta care a ajutat-o pe Emilia Ghinescu să slăbească 10 kilograme

Așadar, Emilia Ghinescu a povestit că, dacă după prima sarcină a slăbit 30 de kilograme într-un timp record, acum lucrurile nu au mai fost la fel de simple. Dar, cu ambiție, sport și alimentație sănătoasă, a ajuns, până la urmă, la rezutatul dorit.

„Am slăbit 10 kilograme într-un timp destul de scurt, două luni și ceva. Vreau să precizez că nu am făcut nicio micșorare de stomac, eu am avut mereu grijă de mine. Cel mai mult am avut în viața mea 78 de kilograme, după ce l-am născut pe Andrei. Atunci am ținut regim și în jumătate de am ajuns la 48 de kilograme.

Citește și: Emilia Ghinescu, mărturisiri dureroase despre divorţ: „Fiul meu a suferit cel mai mult”

Dar, în ultimii ani, deși nu am trecut de 59 de kilograme decât pe perioada sarcinii, aveam un prag pe care nu puteam să îl depășesc, între 54 și 56. Țineam tot felul de diete, dar degeaba, pentru că lăsam dieta și puneam la loc. Atunci am decis că trebuie să fac ceva.

Practic, am început să reduc la jumate cantitățile de mâncare. Nici la evenimente nu mai mănânc. Dacă plec de acasă iau mereu mâncarea mea, cea sănătoasă, adică legume la grătar, carne la grătar și altele. Dar nu mănânc sarmale, tort sau dulcuri, este destul de greu. Așa am reușit să ajung la 49.5 și sunnt foarte fericită”. a declarat Emilia Ghinescu, la ProTV. 

Cântăreața se mândrește cu trei copii superbi

Emilia Ghinescu  are o poveste de viață impresionantă, marcată de multe suferințe. Dar, cei trei copiii superbi pe care îi are au ajutat-o mereu să treacă peste greutăți, inclusiv de divorțul de primul soț.

,,În orice separare, copiii suferă cel mai mult. Erica era micuță, avea patru anișori, Andrei în jur de 12 ani. Pentru Erica nu a fost o problemă foarte mare pentru că ea era lipită de mine și singura persoană de care nu putea fi despărțită eram eu. Andrei are o relație destul de bună cu tatăl lui, el a fost cel care a suferit cel mai mult. O singură dată Andrei m-a rugat să ne împăcăm și să fim, din nou, o familie, de dragul lui.”, a mărturisit frumoasa interpretă în trecut.

Citește și: Emilia Ghinescu, schimbare radicală de carieră: „Ca sa fii psiholog trebuie sa ai doua atuuri”