Curăţenia de Crăciun nu mai e ce a fost. Tot mai mulţi români apelează la firme specializate

Firmele de curăţenie își rotunjesc profiturile în perioada sărbătorilor. Programul încărcat, agitaţia şi lipsa timpului îi determină pe tot mai mulţi români să renunţe la efortul pe care îl presupune curăţenia de sărbători şi să apeleze la serviciile firmelor specializate. Companiile au listele pline cu programări încă de la începutul lunii.

RomaniaTV.net
23 dec. 2013, 12:31
Curăţenia de Crăciun nu mai e ce a fost. Tot mai mulţi români apelează la firme specializate

Agitaţia de sărbători face ca de multe ori să nu mai avem timp sa ne curăţăm casa inainte de Crăciun. Aşa se întâmplă şi în cazul firmelor, care apelează la servicii de curaenie

La Deva, angajaţii firmelor de curăţenie muncesc la foc continuu încă de la începutul lunii. Serviciile de curăţenie includ curățirea covoarelor şi spălarea pardoselilor, spălarea geamurilor, a faianţei şi gresiei, ștergerea prafului, adică tot efortul pe care cei ocupați nu mai sunt dispuși să îl facă.

CITEŞTE ŞI: Curăţenie la domiciliu: Cele mai greu de curăţat locuri din casă

În doar câteva ore curăţenia de Crăciun este gata. Covoarele sunt spălate, geamurile curat,e iar pe mobilă nu mai este nicun fir de praf.

Ca să facă faţă cererilor mari din perioada sărbătorilor, firmele de curăţenie au angajat şi personal auxiliar.

Tarifele sunt cuprinse între 6 și 15 lei/mp, în funcţie de complexitatea locuinţei. Pentru clienţii fideli se fac însă reduceri.