Curiosul caz al poliţistului Pistol. A anunţat arderea Luizei şi Alexandrei în butoi, imediat după descinderea în curtea lui Dincă

La doar câteva minute de la descinderea anchetatorilor în Casa Groazei după apelurile Alexandrei la 112, polițistul Pistol a anunțat că cele două fete au fost arse. Este vorba exact de polițistul care a vorbit ultimul la telefon cu Alexandra. Criminaliștii au susținut abia în septembrie, în urma testului ADN, că Alexandra ar fi fost arsă în butoi.

22 oct. 2019, 17:00
Curiosul caz al poliţistului Pistol. A anunţat arderea Luizei şi Alexandrei în butoi, imediat după descinderea în curtea lui Dincă

Poliţistul Pistol, cel care a vorbit ultimul cu Alexandra după ce fata a sunat la 112, a anunţat la doar câteva minute după ce anchetatorii au descins în curtea lui Gheorghe Dincă, că Luiza şi Alexandra au fost arse în celebrul butoi.

Dezvăluirile au fost făcute de jurnaliştii de la Libertatea, care au stat de vorbă cu un martor care se afla în acea dimineaţă acolo. El spune că după ce s-au terminat percheziţiile poliţistul Pistol a ieşit în faţa porţii şi le-a spus tuturor celor care erau de faţă că Alexandra şi Luiza au fost arse în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă. „La puţin timp după ce-am ajuns acolo, era 8:00 şi ceva, dimineaţa, Pistol a ieşit din curte şi ne-a spus că fetele dispărute au fost găsite arse, într-un butoi„, a povestit bărbatul.

Citeşte şi Dialogul dintre Dincă şi soţie, după descinderile la casa ororilor: „Scoate câinii din curte, ocupă-te de copii”. Stenograma discuţiei

Totuşi, acest lucru este foarte curios, pentru că la acel moment anchetatorii nu ştiau nici măcar dacă osemintele găsite în butoi sunt sau nu de natură umană. Acest lucru a fost confirmat de specialiştii INML abia la două săptămâni de la percheziţii.

Mai mult, faptul că Alexandra se afla în butoi s-a constatat în urma analizei genetice făcute la INML, abia în luna septembrie. 

Întrebat de jurnaliştii de la Libertatea ce are de comentat despre acest lucru, poliţistul Pistol nu a vrut să spună nimic.