CURS EURO: Află cum să găseşti cel mai mic curs euro

Cursul euro a atins noi maxime în ultimele zile, spre disperarea celor care au de plătit rate la bănci sau chirii calculate în moneda europeană. Din această cauză, tot mai mulţi români caută cel mai mic curs euro disponibil, în încercarea de a economisi bani. 

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 12:21
CURS EURO: Află cum să găseşti cel mai mic curs euro

Cursul euro şi al celorlalte valute este anunţat în fiecare zi de Banca Naţională Română. Pe lângă cursul euro oficial, fiecare bancă sau casă de schimb îşi stabileşte propriul nivel de vânzare şi cumpărare euro.

Cum să găseşti cel mai mic curs euro

Din fericire, nu este nevoie să verifici cursul euro de la toate băncile pentru a afla care este cel mai avantajos curs valutar. Acum există pe internet diferite unelte care îţi permit să compari cursul euro de la diferite bănci şi să-l alegi pe cel mai mic.

O astfel de unealtă de găsire a celui mai mic curs euro îl oferă cei de la bankingnews.ro. Tot ce trebuie sa faci este să vizitezi site-ul şi informaţia privind cel mai bun curs valutar al zilei este deja pregătită.

Există şi alte site-uri care oferă informaţii privind cel mai mic curs euro. Pentru cursul euro al zilei stabilit de BNR, consultă site-ul Băncii Naţionale: curs BNR.