CURSĂ NEBUNĂ spre MOARTE. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce motocicleta i-a scăpat de sub control VIDEO

Moarte cumplită pentru un tânăr de doar 24 de ani din judeţul Mehedinţi. Se întrecea cu un prieten cu motocicleta, dar a scăpat de sub control ghidonul şi s-a izbit de un copac pe care pur şi simplu l-a retezat. Amicul său nici măcar nu a oprit şi a fugit fără să sune după ajutor, informează România TV.

07 mai 2015, 20:37
CURSĂ NEBUNĂ spre MOARTE. Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce motocicleta i-a scăpat de sub control VIDEO

Pentru tânărul de 24 de ani, străzile din Piatra Albă erau piste de cursă. Tânărul s-a izbit de un pom pe care l-a rupt. Din impact a fost aruncat peste un gard, apoi s-a izbit de un alt copac. Nu a avut nicio şansă.

„Peste 200 la oră a avut. Eram în grădină şi am auzit până au trecut. Doi, unul după altul şi la întoarcere am auzit de-acasă bubuitura şi mi-am dat seama că a căzut”, a spus un bărbat.

Citeşte şi Accident GRAV cu patru maşini în Focşani. Mai multe persoane, RĂNITE FOTO VIDEO

Martorii spun că înainte de tragedie i-au văzut pe cei doi tineri cum goneau prin sat. Cel de-al doilea participant la cursa morţii a fugit şi nici măcar nu a sunat după ajutor.

„A fost găsit în stop cardiorespirator, s-au început manevrele de resuscitare, s-a continuat transportul către spital, leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat Minodora Popescu, medic Ambulanţă Mehedinţi.

Familia tânărului mort a trecut printr-un şir lung de nenorociri. Ca un blestem, fratele său a avut şi el un accident grav de motocicletă din care abia a scăpat cu viaţă după ce a stat în comă câteva luni.

Citeşte şi Accident TERIBIL la Arad. O maşină a fost izbită în plin de un TIR. Imagini TULBURĂTOARE