Cursele low-cost se mută pe Otopeni de duminică

Publicat: Joi, 22 Martie 2012 23:22 // Actualizat: Joi, 22 Martie 2012 23:22 // Sursa: România TV

Cel mai vechi aeroport al Capitalei, Băneasa, va deveni în curând o amintire pentru românii obişnuiţi. Acesta va fi rezervat doar oamenilor cu bani. Cele două milioane şi jumătate de clienţi ai companiilor low-cost vor folosi începând din 25 martie aeroportul din Otopeni.

Foto: ebileteavion.net

Schimbarea aeroportului se va resimţi în buzunarele pasagerilor. O companie low-cost a anunţat deja că va mări preţul biletelor cu 6 euro. Asta pentru că taxele sunt mai mari pe aeroportul Otopeni.

"Diferenţa de taxe percepute pasagerilor între cele care se practicau la Băneasa şi cele care se practică pe Otopeni este de fix 4 euro, la care se adaugă 30 de cenţi, 40 de cenţi rezultaţi din tarifele de operare", a explicat Valentin Iordache, director de comunicare la aeroportul Otopeni.

"Evident că va fi un pic mai aglomerat, dat atâta vreme cât companiile îşi vor respecta programul de zbor, vom avea posibilitatea să avem un flux de pasageri care să nu resimtă un discomfort semnificativ", a continuat Iordache.

Chiar dacă trebuie să plătească mai mult, majoritatea pasagerilor abia aşteaptă să scape de aglomeraţia şi de serviciile de slabă calitate de pe aeroportul Băneasa, iar taximetrişti sunt şi ei încântaţi, deoarece o cursă din centrul Capitalei până la aeroportul Otopeni costă dublu faţă de una până la Băneasa.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
aeroport avion Băneasa bilet Otopeni pasager taximetrist
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H