Cursurile vor fi SUSPENDATE, joi, în mai multe judeţe din ţară

Din cauza ninsorii şi a temperaturilor scăzute, cursurile vor fi suspendate, joi, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Dolj, excepţie făcând şcolile din municipiul Craiova, şi în toate unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 20:05
Cursurile vor fi SUSPENDATE, joi, în mai multe judeţe din ţară

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj, cursurile vor fi suspendate, joi, în toate şcolile din judeţul Dolj, din cauza temperaturilor scăzute, cu excepţia celor din Craiova.

Cursurile vor fi recuperate până la încheierea primului semestru, conform sursei citate. „Materia respectivă va fi recuperată de către fiecare cadru didactic până la încheierea semestrului întâi”, se arată în comunicatul ISJ Dolj.

În funcţie de condiţiile meteorologice, conducerea ISJ Dolj urmează să decidă dacă şcolile vor fi închise şi vineri.

De asemenea, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a anunţat pentru joi suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ, din cauza înrăutăţirii vremii.

Miercuri, opt şcoli din judeţul Dolj în care învaţă aproximativ 550 de copii şi-au suspendat cursurile, din cauza ninsorilor abundente.

Decizia a fost luată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi au fost vizate şcolile din Întorsura, Vela, Verbiţa, Drănic – structura Foişor, Perişor – structura Mărăcine, Izvoare – structura Corlate, Orodel – structura Cornu şi Gogoşu.

Peste o sută de persoane, printre care şi copii, care au rămas blocate în maşini, miercuri, pe drumurile judeţene din Dolj, din cauza viscolului au fost salvate de Armata, în prezent circulaţia rutieră fiind închisă pe 20 de sectoare de drumuri judeţene.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o informare de ger şi intensificări de vânt valabilă în intervalul 12 decembrie, ora 13.00 – 15 decembrie, ora 10.00