Curtea de Apel Craiova a anulat sesizarea Curţii de Justiţie a UE pe tema obligativităţii MCV

Publicat: Joi, 07 Februarie 2019 09:55 // Actualizat: Joi, 07 Februarie 2019 09:55 // Sursa: romaniatv.net

Curtea de Apel Craiova a anulat decizia Tribunalului Olt de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene pe tema MCV şi a modificărilor la legile justiţiei. Sesizarea a fost cerută de Asociaţia Forumul Judecătorilor, într-un proces împotriva Inspecţiei Judiciare, însă IJ a cerut strămutarea.

Solutia pe scurt: Camera de Consiliu: Respinge cererea de sesizare a CJUE cu întrebările preliminare formulată de intimata Asociaţia "Forumul Judecătorilor din România", ca inadmisibilă. Respinge cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor OUG 77/2018, invocată de intimată, ca inadmisibilă. Respinge cererea de suspendare a judecăţii prezentei cauze formulată de intimată şi întemeiată pe dispoziţiile art.413 alin.1 pct.1 indice 1 CPC. Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant a semnatarului cererii de strămutare, invocată de intimată prin întâmpinare. Admite cererea de strămutare formulată de petenta Inspecţia Judiciară. Strămută judecarea cauzei ce face obiectul dos.nr.2260/104/2018 de la Tribunalul Olt -Secţia a II a Civilă şi de Contencios Administrativ şi Fiscal la Tribunalul Mehedinţi- Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal. Păstrează actele de procedură îndeplinite. Cu drept de recurs în termen de 48 ore de la pronunţare în ceea ce priveşte respingerea cererii de sesizare a Curţii Constituţionale, recurs ce se va depune la Curtea de Apel Craiova. Definitivă în ceea ce priveşte celelalte petite.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CCR Curtea de Apel Craiova MCV
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 feb 13:48
Răspunde | Votează email 0 email
Anonim
Este proiectul SAPO si proiect cu servicii secrete.Il arata pe el negru si agent scris cu rosu.Le-a pus O-uri in cap zicand ca le face un serviciu sa nu vada.Ei folosesc O-ul din cap cu O-ul din camera unde il tin sub cheie. O mai inseamna si Ei dar nu ai ,sarpe fara cap dar nu si ou de vampir.
07 feb 12:49
Răspunde | Votează email 0 email
GABU MARIA LORENA
Verdrücken e facut de un Betrüger nu de mine,cum scrie el inseamna si a presa si a termina cu.
1
EUR
4.8737
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H